ubrzajte radne procese

Tražite način da povećate produktivnost svog tima uz minimalni stres? Naši će vam stručnjaci besplatno objasniti kako!

05.03.2021 u 13:21

Bionic
Reading

Bez obzira na to koliko su vaši radni procesi uspješni, brzi i efikasni, oni uvijek mogu biti još uspješniji, brži i efikasniji. No, budimo realni, ne biste kliknuli na ovaj naslov da vam ipak negdje sustav ne šteka. Razloga za to može, dakako, biti više, ali jedna od češćih zamki koje koče produktivnost jest organizacijske prirode. Srećom, postoje jednostavna rješenja pomoću kojih se takvi sistemski problemi otklanjaju prilično bezbolno na zadovoljstvo svih uključenih

Pitate se kako je to moguće? Naši će vam stručnjaci kroz live webinar objasniti zašto ćete se sa zadovoljstvom prisjećati dana kad ste se upoznali s platformom SharePoint. Riječ je o provjerenom alatu koji koriste mnoge velike, srednje ili male kompanije s ciljem da poboljšaju učinkovitost svojih teamova. SharePoint je, naime, zbirno mjesto na kojem ćete vi i vaši kolege pronaći sve ključne informacije neophodne za rad – bilo da se radi o obavijestima, podijeli posla i radnih zadataka ili knjižnici. Drugim riječima, SharePoint je, zapravo, vrlo pristupačan, siguran i široko dostupan oblik intraneta za koji vam neće trebati više od Internet preglednika kojim već zasigurno raspolažete.

Zahvaljujući inovativnom dizajnu, ovaj je alat napravljen s ciljem da maksimalno pojednostavi i ubrza radne procese bez obzira na njihovu složenost. Osim toga, ova platforma dokazano povećava produktivnost nudeći uključenima centralno web-mjesto na kojem se podaci mogu obrađivati zajednički i to putem PC-jeva, Macova ili mobilnih uređaja.

Kome je webinar namijenjen

Tvrtke ili ustanove koriste Microsoft SharePoint za stvaranje web-mjesta. SharePoint se u Hrvatskom Telekomu nalazi u okviru Microsoft 365 usluge, kao servis u oblaku koji hostira Microsoft, a namijenjen je tvrtkama svih veličina. Umjesto instaliranja i implementacije SharePoint Servera lokalno, bilo koja tvrtka može se pretplatiti na Microsoft 365 ili samostalni SharePoint Online servis. Zaposlenici mogu stvarati web-mjesta za zajedničko korištenje dokumenata i podataka s kolegama, partnerima i klijentima.

Nakon serije uspješno provedenih webinara na temu Microsoft Teamsa ekipa Hrvatskog Telekoma nastavlja s besplatnim edukacijama i poziva sve postojeće i potencijalne korisnike na nova dva termina webinara u kojima se predstavljaju glavne prednosti i funkcionalnosti Microsoft SharePoint aplikacije.

Nakon besplatnog webinara znat ćete kako koristiti Microsoft SharePoint kao sigurno mjesto za pohranu, organizaciju i zajedničko korištenje informacija te pristup tim informacijama s bilo kojeg uređaja. Za korištenje usluge vam je potreban samo web-preglednik kao što su Microsoft Edge, Internet Explorer, Chrome ili Firefox.

Webinaru se može pristupiti bez korisničkog imena i lozinke, a webinar se održava u četvrtak, 11.3. u 9:30.

Za besplatan webinar prijavite se OVDJE.