MojPosao

Tražiš posao? Pronašli smo neke zanimljive oglase za tebe

17.06.2021 u 14:08

Bionic
Reading

Portal MojPosao i ovog tjedna donosi atraktivne poslovne prilike.

Rajska pionir je hidroponskog uzgoja specijalnih sorti rajčice u Republici Hrvatskoj i regiji. Put do najukusnijih domaćih jela počinje u najmodernije opremljenim staklenicima u Kerestincu pokraj Svete Nedelje gdje na 50.000 m2 proizvode cherry, cocktail i shake sorte rajčica. Kvalitetu njihovih rajčica potvrđuje i priznanje u Berlinu gdje su 2013. godine uvršteni među 50 najpriznatijih i najboljih proizvođača cherry i cocktail sorte na svijetu. Pridružite im se na poziciji Skladištar (m/ž). Ako imate želje i volje svako jutro dolaziti na radno mjesto okruženo prirodom i zelenilom, u neposrednoj blizini Zagreba, Vaša stručna sprema, iskustvo i godine nisu važne - javite im se do 23. lipnja.

Salveo je farmaceutska tvrtka koja na tržištu središnje i istočne Europe od 2007. godine, poštujući najviše standarde kvalitete, gradi uspješne brandove kojima se vjeruje. Esencija njihovog uspjeha je njihov tim angažiranih, strastvenih i proaktivnih pojedinaca koji dijele jasnu poslovnu viziju organizacije gradeći pritom prepoznatljivu organizacijsku kulturu. Za njihov RX tim u Salveo Hrvatska traže dva nova člana tima na poziciji Stručno komercijalni suradnik RX (m/ž). Lokacije radnih mjesta su područje Središnje Hrvatske – jedan kandidat te područje Središnje Hrvatske i Rijeka (Kvarner) – jedan kandidat. Neki od benefita koje nude su kontinuirano ulaganje u profesionalni i osobni razvoj članova tima, fleksibilno radno vrijeme, slobodan dan za rođendan svake godine, jubilarne nagrade, Team building & Family day, sistematski pregled jednom godišnje, Salveo Škola osobnog razvoja „Tisuću uvida i sve sam to ja”. Ako ste se prepoznali u ovom oglasu, svoje molbe i životopise im pošaljite najkasnije do 24. lipnja.

Niveto je obiteljska tvrtka osnovana 1993. godine koja se bavi projektiranjem i izvođenjem strojarskih i elektro instalacija bazena, fontana i vodenih parkova te su jedna od vodećih tvrtki u Hrvatskoj i šire. Trenutno traže novog člana tima na poziciji Monter bazenske tehnike (m/ž). Rad obuhvaća polaganje instalacija u zemlji i betonskim konstrukcijama bazena, fontana i Aqua parkova, te izrada sustava upravljanja i obrade vode istih. Poslovni zadaci obavljaju se na području cijele Republike Hrvatske. Prijavite se do 21. lipnja ako imate završenu školu za vodoinstalatera/ku, plinoinstalatera/ku, elektroinstalatera/ku ili slična zanimanja, 3 godine iskustva, vozačku dozvolu B kategorije, iskustvo u radu sa vodoinstalacijama, spajanje bazenskih PVC cijevi te iskustvo rada s električnim alatom (brusilica, bušilica..).

Pevex se pozicionirao kao lider na tržištu maloprodaje neprehrambene robe na hrvatskom tržištu. U više od 26 prodajnih centara diljem Hrvatske nude pozitivno iskustvo kupovine svojim kupcima te kontinuirano unapređuju svoje poslovanje. Kako bi i dalje uspješno ostvarivali zajedničke ciljeve, zapošljavaju motivirane i stručne kandidate koji su spremni na rad u izazovnom i dinamičnom okruženju. Traže osobu na poziciji DWH specijalist / poslovni analitičar (m/ž). Poželjno je da imate radno iskustvo na poslovima dizajna, implementacije i održavanja DWH sustava (poželjno iskustvo u maloprodaji, ali nije uvjet), imate znanje o arhitekturi DWH i BI sustava te SQL-a i ETL alata, iskustvo u nadzoru, dizajnu i upravljanju ETL procesom te poznavanje ERP sustava. Ostale uvjete potražite u oglasu za ovu poziciju te se prijavite do 23. lipnja.

MAGNUS MAG poduzeće je čija je osnovna djelatnost izdavaštvo, marketing i publikacije, a od 2015. godine uspješno šire svoje poslovanje na prijevoz, logistiku i paketnu distribuciju kao kooperant poduzeću GLS Hrvatska. Za svoj tim traže ambiciozne ljude spremne na rad u timu na poziciji Kurir / dostavljač (m/ž). Prijavite se do 23. lipnja ako imate važeću vozačku dozvolu B kategorije, znate upravljati kombi vozilom te je potrebno dostaviti potvrdu o nekažnjavanju na uvid. Nude službeni mobitel, početna plaća 5000 kn + bonusi + prijevoz, subote, nedjelje, praznici i blagdani su slobodni, a detaljnije informacije o ovoj poziciji pronađite u oglasu.