Mojposao

Traži se prodavači, blagajnici, veterinari...

16.05.2019 u 15:30

Bionic
Reading

I ovaj tjedan portal MojPosao je za vas pripremio bogatu ponudu poslova

Ukoliko ste zainteresirani razvijati svoju karijeru u radu s renomiranim brandom i znate gdje i kako pronaći izazov, prijavite se za radno mjesto Prodavač (m/ž) u poslovnicama Tally Weijl u Splitu, Zagrebu i Rijeci. Nastao u Parizu, prijestolnici umjetnosti i mode, Tally Weijl asortiman nudi širok spektar odjeće, obuće i modnih dodataka po pristupačnim cijenama. Uz odgovarajuće radno iskustvo u maloprodaji, praćeno s razvijenim prodajnim i socijalnim vještinama, kandidati za posao moraju posjedovati i proaktivan pristup radu i timski duh. Rok za prijavu ističe 22.svibnja.

Hattrick-PSK d.o.o. je regionalna kompanija nastala spajanjem Hattrick-a i Prve sportske kladionice, a na hrvatskom je tržištu prisutna već više od 20 godina te zapošljava više od 850 zaposlenika. Uslijed širenja poslovanja, kompanija kontinuirano traga za novim talentima. Malo je poznato da je industrija sportskog klađenja i pripreme igara na sreću kompleksna industrija, koja nudi dinamičnu karijeru u brojnim područjima. Svojim zaposlenicima pružaju mogućnost kontinuiranog učenja i osobnog razvoja te stjecanja suvremenih iskustava u radu. U ovom trenutku tvrtka traži Prodavače – blagajnike (m/ž) za rad u poslovnicama diljem Hrvatske. Vašu prijavu sa životopisom možete im poslati do 21.svibnja.

KentBank d.d. moderna, univerzalna banka fokusirana na potrebe klijenata kojima na raspolaganju stoji 16 poslovnica diljem Hrvatske, traži Blagajnika (m/ž) za rad u poslovnici u Šibeniku. Radna zaduženja u okviru ove pozicije uključuju aktivnu prodaju bankarskih i nebankarskih proizvoda i usluga, obavljanje gotovinskih i negotovinskih transakcija, akviziciju novih klijenata, verifikaciju platnih naloga i slično. Prednost pri zapošljavanju imat će kandidati s razvijenim komunikacijskim vještinama i dobrim poznavanjem engleskog jezika. Oglas ostaje aktivan do 20.svibnja.

Sloganom "Passion for living" poručuju da je ''strast za bolji život'' njihova nit vodilja. Sve što rade, rade sa strašću i željom da kupcima ponude ono najbolje. Njihova misija je razvijati proizvode koji pomažu ljudima podići kvalitetu života. Oni su Vitapur i najveći su proizvođač madraca u Sloveniji. Kako bi doista ispunili ciljeve koje su stavili pred sebe, u Vitapuru žele pronaći nove, kvalitetne zaposlenike koji će obogatiti njihov postojeći tim. U svojim poslovnicama u Zagrebu, Poreču i Varaždinu imaju slobodna radna mjesta koja čekaju upravo nas Vas! U potrazi su za odgovornim i sposobnim Prodavačima (m/ž) s minimalno 3 godine radnog iskustva na sličnim poslovima. Javite im se do 20.svibnja.

Pet Network International d.o.o. je tržišni lider u specijaliziranoj maloprodaji hrane i opreme za kućne ljubimce u Hrvatskoj i regiji, s kvalitetom ponude i usluge na razini najboljih specijaliziranih maloprodaja u Europi. Uslijed stalnog rasta, svoj tim upotpunjuju motiviranim ljudima spremnim na rad u dinamičnom okruženju. Trenutno su u potrazi za Veterinarom (m/ž) koji bi radio u veterinarskoj ljekarni u sklopu trgovine u Zagrebu i pritom vodio računa o nabavci robe za trgovinu, savjetovao kupce i brinuo o malim životinjama u samoj trgovini. Ako posjedujete važeću veterinarsku licencu, imate najmanje dvije godine rada u praksi s malenim životinjama i dobro poznajete medicinsku hranu te asortiman lijekova za kućne ljubimce, idealna ste osoba za posao. Oglas ostaje aktivan do 27.svibnja.