mojposao

Traži se avionsko osoblje, vozači kamiona, prodavači…

09.05.2019 u 13:36

Bionic
Reading

I ovaj tjedan portal MojPosao je za vas pripremio bogatu ponudu poslova

Volite putovati, ne drži vas mjesto, a nebeske visine vam ne predstavljaju problem već dobrodošao izazov? Ako je vaš odgovor potvrdan i pritom ste stariji od 21 godine, visoki najmanje 160 centimetara, a doseg ruku dok stojite na prstima vam seže do dužine od barem 212 centimetara, Emirates čeka upravo vas! Postanite članom njihova Kabinskog osoblja (m/ž) i krenite na putovanje života u okviru kojeg ćete obići čitav svijet. Emirates svojim avionima povezuje 150 destinacija, pružajući putnicima iskustvo bezbrižnog, luksuznog letenja. Ova aviokompanija sa sjedištem u Dubaiju organizira „Dane otvorenih vrata za nove članove kabinskog osoblja“ koji će se održati u dva termina: u ponedjeljak, 13. svibnja u 9 sati u hotelu Sheraton u Zagrebu, i tjedan dana kasnije, u ponedjeljak 20.svibnja u 9 sati u hotelu Ora u Splitu.

Tvrtka ŠUŠKOVIĆ – GRAĐENJE osnovana je 1994. godine, a poslovanje je započela 1998. godine kao privatno poduzeće specijalizirano za poslove niskogradnje i održavanje prometnica (pripremni i završni radovi, zemljani radovi, kolnička konstrukcija, odvodnja). Firma danas u svom vlasništvu ima svu potrebnu opremu i mehanizaciju za izvođenje radova iz svog djelokruga rada. U radnom timu trenutno je zaposleno 20 djelatnika, čija stručnost, uz veliko praktično iskustvo, jamči visoku kvalitetu usluge. Tvrtka je trenutno u potrazi za Vozačem kamiona (m/ž) s položenom vozačkom dozvolom za kategorije: B,B+E, C, C+E, C1, C1+E. Novom djelatniku tvrtka nudi stalan posao, uz mogućnost napredovanja te kontinuiranog povećanja plaće. Oglas ostaje aktivan do 20.svibnja.

Oni osiguravaju strukturirano uhodavanje u posao. Važno im je zadovoljstvo i mogućnost razvoja zaposlenika. Profesionalni su, kod njih je radna atmosfera ugodna, a pitanje humora shvaćaju vrlo ozbiljno. Oni su PEVEC - prvi hrvatski trgovački lanac koji je na tržištu prisutan od 1990. godine i koji se u odnosu na konkurenciju izdvaja prepoznatljivošću i posebnošću. Svoj tim žele obogatiti osobom koja će obavljati posao Voditelj centralnog skladišta (m/ž) i koja će voditi brigu o ekonomičnom popunjavanju zaliha, maksimizirati upotrebu skladišnog prostora i rukovoditi zaposlenicima. Zainteresirani kandidati moraju imati minimalno 5 godina radnog iskustva na istim ili srodnim poslovima, a prijave na oglas se primaju do 15.svibnja.

Studenac je maloprodajni lanac kojeg čini više od 380 marketa i supermarketa unutar četiri dalmatinske županije (Zadarske, Šibensko-kninske, Splitsko-dalmatinske i Dubrovačko-neretvanske) te u Istri. Tvrtka trenutno zapošljava više od 2800 djelatnika, a iz godine u godinu se nalaze pri vrhu najuspješnijih tvrtki ne samo Dalmacije već i Hrvatske. Kako bi postali još uspješniji, žele osnažiti svoje timove Dubrovniku, Zadru, Splitu, Sućuraju, Medulinu, Rovinju, Opatiji, Umagu, Puli i Malinskoj, i to na poziciji Prodavač (m/ž). Nude redovita primanja s plaćenim putnim troškovima i po potrebi smještaj, a radni odnos se zasniva na određeno vrijeme uz mogućnost zasnivanja ugovora na neodređeno. Pošaljite im vaš životopis do 17.svibnja.

iNovine d.d., član British American Tobacco grupe, je maloprodajni lanac kiosaka s dugogodišnjom tradicijom i razvijenom maloprodajnom mrežom na području cijele Republike Hrvatske. U potrazi su za motiviranim i odgovornim zaposlenicima, koji će dodatno obogatiti postojeći tim, poslovno se razvijati i pridonijeti uspjehu tvrtke. Pridružite im se na radnom mjestu Prodavač (m/ž), na jednoj od sljedećih lokacija: Zagreb, Rijeka, Medulin, Rabac, Poreč, Rovinj, Umag, Vrsar, Pula, Pazin, Mali Lošinj, Krk, Lovran, Crikvenica, Banjole, Šilo, Premantura, Veli Lošinj, Selce, Crikvenica, Čavle, Dražice. Pored stimulativnih primanja, tvrtka novom zaposleniku nudi i rad u stabilnom okruženju i kolegijalnoj atmosferi. Prijave primaju do 22.svibnja.