MOJPOSAO

Traže se zaposlenici u različitim sektorima, iskoristite priliku!

05.10.2017 u 13:44

Bionic
Reading

U suradnji s portalom MojPosao i ovoga tjedna donosimo pregled aktualnih otvorenih pozicija

FLEKSBIT je tvrtka specijalizirana za razvoj programskih rješenja i kompleksnih ICT sustava, prilagođenih klijentima. Trenutno zapošljavaju na nekoliko pozicija: Direktor odjela, Java programer, Poslovni analitičar te Oracle Forms programer projektant. Sve detalje pogledajte u oglasima, a prijaviti se možete do 15. listopada.

Tražite posao ili bolju karijeru? Pridružite se tvrtki Major Internacional koja upravlja Luckia Casinima. Mjesto rada odnosi se na Pulu gdje zapošljavaju Blagajnika – Slot operatera. Idealan kandidat ima srednju stručnu spremu, poznaje rad na računalu, spreman je na fleksibilno radno vrijeme te rad u smjenama. Prijavite se na oglas do 18. listopada.

Lonia trgovačko društvo, sa sjedištem u Kutini, zapošljava Voditelja tehničke službe i Prodavača. Funkcija Voditelja tehničke službe odnosi se na organizaciju rada tehničke službe te upravljanje timom ljudi, a radno mjesto je u Kutini. Pozicija prodavača odnosi se na slaganje robe te prodaju iste, a radno mjesto je u Svetom Ivanu Zelini. Na oglase se možete prijaviti do 4. listopada.

Zagreb Original je tvrtka koja pod brandom ZigZag Apartments pruža usluge smještaja u luksuznim apartmanima i boutique hotelima u gradskim jezgrama Dubrovnika, Zagreba, Rovinja, Splita, Beograda i Beča. Brzo rastuća tvrtka koja u svom dinamičnom okruženju njeguje iznimno kvalitetne međuljudske odnose što omogućuje ugodnu radnu atmosferu. Trenutno zapošljavaju osobu na poziciji Staff Manager, a prijaviti se možete do 2. listopada.

Tvrtka Navigare Yachting veliku pažnju pridaje odabiru stručnih zaposlenika. Posada se sastoji od iskusnih, strastvenih ljudi koji dijele veliku radnu etiku i entuzijazam za jedrenje. Trenutno zapošljavaju osobnu na poziciji Yacht Charter Base manager, s minimalno 3 godine radnog iskustva te izvrsnim poznavanjem engleskog jezika. Poznavanje drugog jezika bit će prednost.