mojposao

Traže se trgovci, mesari, skladištari i stručnjak za izgradnju

02.05.2019 u 11:54

Bionic
Reading

I ovaj tjedan portal MojPosao je za vas pripremio bogatu ponudu poslova

Prima grupa je najveći poslovni sustav proizvodnje i prodaje namještaja u regiji, s deset operativnih kompanija u četiri države. Na tržištu Republike Hrvatske, ovaj maloprodajni lanac salona namještaja broji 57 prodajnih mjesta, dok ih je u Makedoniji osam. U čak sedam tvornica u Hrvatskoj i inozemstvu zapošljavaju više od 1.900 djelatnika svih profila i područja stručnosti. Ulaganjem u znanje i sposobnosti svojih zaposlenika kompanija stvara preduvjete za razvoj poslovanja. Ako se želite razvijati zajedno s njima, kao zaposlenik na poziciji Referent u odjelu izvoza (m/ž), do 14.svibnja im pošaljite motivacijsko pismo i životopis. Radno iskustvo nije preduvjet za dobivanje posla, za razliku od poznavanja njemačkog jezika (minimalno B1 razina) iz izvrsnog snalaženja u radu u MS Office-u.

Grupa Narodni trgovački lanac (NTL ) okuplja 9 hrvatskih trgovačkih kuća koja kroz više od 1400 prodajnih mjesta posluju na području čitave Hrvatske. Narodni trgovački lanac društvo je u 100% privatnom vlasništvu nastalo spajanjem grupe CBA Internacional i grupe NTL. Kako bi unaprijedila svoje poslovanje, tvrtka je u potrazi za novim zaposlenicima koji će popuniti pozicije: Trgovac (m/ž), Skladišni radnik (m/ž), Mesar (m/ž), Skladišni radnik/viličarist (m/ž). Uz redovita primanja i plaćene troškove javnog prijevoza novim zaposlenicima nude i mogućnost napredovanja i dodatnih bonusa ovisno o učinku. Oglasi ostaju aktivni do 7.svibnja.

Tesla kabeli d.o.o. je hrvatska tvrtka koja je u svega nekoliko godina dosegla poziciju jednog od najvažnijih distributera vodova i kabela na području Hrvatske i zemalja regije. Dio je najveće europske kabelske grupacije - Meinhart Holding GmbH. Tvrtka je trenutno u potrazi za Prodajnim predstavnikom (m/ž) koji će zajedno s postojećim, dinamičnim kadrom dalje razvijati tvrtkino poslovanje. Novi zaposlenik mora imati izražene komunikacijske i prodajne vještine, proaktivan pristup radu i dobro poznavati engleski jezik. Uz kontaktiranje i obilazak postojećih i potencijalnih novih kupaca, osiguranje i realizaciju naplate te izradu ponudi i zaprimanje narudžbi, posao uključuje prepoznavanje prodajnih prilika na tržištu i mogućnosti za daljnji rast. Oglas ostaje aktivan do 13.svibnja.

Europa92 je vodeći multibrand maloprodajni lanac trgovina najvećih i najkvalitetnijih jeans brendova u svijetu. S 40 multibrand i monobrand poslovnica Europa92 nalazi se u svakom većem gradu u Hrvatskoj i Sloveniji, te donosi pomno odabranu selekciju jeans i modnih brendova. Kompanija predstavlja mjesto gdje je u fokusu kupac, njegovo uzbuđenje i zadovoljstvo. Kako bi zadržali i unaprijedili taj status, potrebno im je pojačanje u vidu Brand managera (m/ž) zaduženog za provođenje svih aktivnosti za razvoj brenda, suradnju s dizajnom i marketingom i praćenje marketinških, modnih i prodajnih trendova na tržištu. Idealan kandidat za posao istaknut će se izvrsnim znanjem engleskog jezika i snalaženjem u radu u MS Office okruženju, odnosno Adobe Photoshopu i Ilustratoru. Ako ste zainteresirani, javite im se do 24.svibnja.

Kaufland je uspješno međunarodno trgovačko društvo – učinkoviti su, dinamični i pravedni. Predanost zaposlenika ključ je njihova uspjeha na tržištu, zbog čega svim svojim zaposlenicima osiguravaju jasnoću u komunikaciji, pružaju povjerenje i omogućavaju razvoj. Ako želiš svoje snove i nastaviti sanjati, postani Kauflandov Stručnjak za izgradnju (m/ž). Na oglas se mogu javiti pouzdane i odgovorne osobe sa VŠS građevinskog usmjerenja i najmanje 2 godine relevantnog radnog iskustva, koje se aktivno služe engleskim i/ili njemačkim jezikom u govoru i pismu i napredno se služe računalom, a posebno su dobro upoznati s radom u Excelu. Svoj životopis I motivacijsko pismo im pošaljite do 7.svibnja.