MOJPOSAO

Traže se serviseri, trgovci, kućni majstori, vrtlari...

16.03.2018 u 09:52

Bionic
Reading

MojPosao izdvaja poslodavce koji ovoga tjedna zapošljavaju

Školska knjiga zapošljava Specijalista za blagajnu i kontiranja. Potrebne su vam minimalno dvije godine radnog iskustva na istim ili sličnim poslovima, a poslodavac nudi mogućnost zasnivanja stalnog radnog odnosa te mogućnost profesionalnog razvoja. Na oglas se možete prijaviti do 20. ožujka.

Tvrtka Frigomotors ima oglas za radno mjesto Servisera rashladne klime i opreme. Posao se obavlja u Zagrebu i u pitanju je terenski rad. Poslodavac vam nudi stalni radni odnos, redovita primanja, mogućnost usavršavanja i napredovanja, servisno vozilo te mobitel. Rok za prijavu je 26. ožujak.

Nova rent a car jedna je od vodećih hrvatskih agencija za najam vozila, a u svrhu unapređenja poslovanja zapošljavaju Referente za iznajmljivanje vozila. Od kandidata se traži minimalno jedna godina radnog iskustva na sličnim poslovima te spremnost na rad u smjenama i vikendima. Rok za prijavu na oglas je 26. ožujak.

Entrio tehnologije najbrže su rastuća hrvatska ticketing platforma, fokusirana na prodaju ulaznica za festivale, koncerte i poslovna događanja. Traže proaktivnu, odgovornu i snalažljivu osobu za posao Sales & Project Managera. Očekuje vas plaća od 6 do 7 tisuća kuna, a poslodavac podržava i zapošljavanje osoba s invaliditetom. Rok za prijavu je 20. ožujak.

Istarski dvori zapošljavaju kandidate na nekoliko radnih pozicija: Asistent u uredu, Kućni majstor, Domaćin/Domaćica, Spremač/Spremačica, Vrtlar, Pomoćni vrtlar te Radnik na održavanju bazena. Rok za prijavu na oglase je 22. ožujak, a mjesto rada je Sveti Lovreč i okolica.