MOJPOSAO

Traže se radnici za rad u Njemačkoj, minimalna plaća 2300 eura

20.03.2018 u 14:22

Bionic
Reading

MojPosao izdvaja poslodavce koji zapošljavaju u Hrvatskoj, ali i u Njemačkoj

CISS trgovina i usluge u prometu zapošljava Trgovca/prodavača za usluživanje kupaca, prijem i slanje robe te pomoć kupcima. Idealan kandidat je osoba s najmanje 2 godine iskustva rada s kupcima u maloprodaji. Nudi vam se rad u dinamičnom timu koji je profesionalan, ali istovremeno dovoljno malen za izvrsnu radnu atmosferu. Plaća je 3.850,00kn neto s prijevozom, a postoji mogućnost dodatne zarade kroz stimulaciju na plaću. Prijaviti se možete do 27. ožujka.

Hermes zapošljava četiri Radnika u proizvodnji za rad na stroju za rezanje i savijanje betonskog željeza. Nudi vam se stalni radni odnos, rad u dinamičnom i motivirajućem okruženju, mogućnost profesionalnog razvoja i napretka. Mjesto rada je Kukuljanovo, a prijave traju do 26. ožujka.

Ako aktivno pratite trendove, medije i društvene mreže, a uz to ste proaktivna i kreativna osoba prijavite se na oglas za posao Kreativni producent native sadržaja za Miss7 koji je dio 24sata.hr. Poželjno je iskustvo u poslovima upravljanja sadržajem te iskustvo rada unutar ili s odjelima marketinga kao i orijentiranost na digitalno poslovanje. Poslodavac nudi stalni radni odnos, a rok za prijavu je 26. ožujak.

Ericsson Nikola Tesla Servisi zapošljavaju Stručnjaka za analizu performansi. Idealan ste kandidat ako ste diplomirani inženjer elektrotehnike ili magistar elektrotehnike, smjer informacijska i komunikacijska tehnologija ili elektrotehnika i informacijska tehnologija; diplomirani inženjer matematike ili magistar matematike, smjer računarstvo te imate iskustvo rada na istim ili srodnim poslovima. Rok za prijavu na oglas je 22. ožujak.

Radnik građevinarstvo i građevinska industrija traži kandidate za rad u Njemačkoj, na gradilištu u Stuttgartu i okolici, za nekoliko radnih pozicija: Tesar, Zidar i Rukovatelj toranjskom dizalicom. Poslodavac nudi neto plaću od 2300 eura na više te osiguran smještaj i prijevoz od smještaja do radnog mjesta. Na oglase se možete prijaviti do 23. ožujka.

Entrio je najbrže rastuća hrvatska ticketing platforma, fokusirana na prodaju ulaznica za festivale, koncerte i poslovna događanja. Traže proaktivnu, odgovornu, snalažljivu i organiziranu osobu, s odličnim poznavanjem rada na računalu, visokom razinom informatičke i tehničke pismenosti te istaknutim komunikacijskim i prodajnim sposobnostima, za poziciju Sales & Project managera. Poslodavac nudi stalni radni odnos te plaću od 6 do 7 tisuća kuna, a podržava i zapošljavanje osoba s invaliditetom. Rok za prijavu na oglas je 25. ožujak.