MOJPOSAO

Traže se programeri, porezni stručnjaci, turistički djelatnici...

10.11.2016 u 14:07

Bionic
Reading

Iz ponude portala MojPosao izdvoji smo oglase dentalna poliklinike Dr. Jelušić; tvrtki Falkensteiner Resort Borik, Vector Design Print, British American Tobacco & TDR i Tis - Objektni informacijski sustav

Dentalna poliklinika Dr. Jelušić zapošljava djelatnika za obavljanje poslova dentalnog tehničara (m/ž). Potrebna je srednja stručna sprema, smjer dentalni tehničar te odobrenje za samostalni rad. Radno iskustvo nije potrebno, a ukoliko postoji, poželjno je navesti u kojem području je stečeno. Na oglas se možete prijaviti do 13. studenog.

Falkensteiner Resort Borik je prekrasno odmaralište u Zadru koje svojim gostima pruža sveobuhvatnu turističku uslugu. Poslodavac je trenutno u potrazi za najboljim zaposlenicima čije su glavne karakteristike fleksibilnost, predanost i spremnost na timski rad. Zapošljavaju na čak 6 pozicija, a sve detalje provjerite na portalu MojPosao i prijavite se na oglas do 22. studenog.

Vector Design Print vodeća je tvrtka u segmentu tiska velikih formata te izradi svjetlećih reklama uslugom montaže na području Republike Hrvatske i Europske unije. Zbog povećanja opsega posla, zapošljavaju djelatnika za oslikavanje vozila – car wrap (m/ž). Potrebno je iskustvo u izvođenju elektroinstalacija i poznavanje električnih instalacija slabe struje te poznavanje nacrta (poštivanje usvojene tehnološke norme). Ostala slobodna radna mjesta tvrtke provjerite na MojPosao

British American Tobacco & TDR, vodeća tvrtka za proizvodnju duhana zapošljava osobu na poziciji Corporate Tax Manager (m/f). Potrebno je visoko obrazovanje, radno iskustvo, razumijevanje i poznavanje važnih financijskih alata i sustava. Svi zainteresirani mogu se prijaviti na oglas do 22. studenog.

Tis - Objektni informacijski sustavi tvrtka je koja se bavi razvojem aplikativnih rješenja temeljenih na PL/SQL programskom jeziku i Oracle alatima te u tu svrhu zapošljavaju Oracle PL/SQL developera (m/f). Idealan kandidat posjeduje VSS tehničkog ili prirodoslovnog usmjerenja, dobro poznaje Oracle PL/SQL i SQL kao i engleski jezik, samostalan je, komunikativan, kreativan i temeljit. Rok za prijavu na oglas je 16. studeni.