mojposao

Traže se prodavači, medicinske sestre, video snimatelji...

11.12.2020 u 08:49

Bionic
Reading

MojPosao je 'pročešljao' tržište rada i pronašao atraktivne poslovne prilike

Oni su Iuvare Connect i tvoj su partner koji te priprema i prati na tvom putu k financijski sigurnoj budućnosti. Grupa poduzeća Iuvare vodi ustanove stacionarne i ambulantne njege starijih osoba na 16 lokacija u Njemačkoj i trenutno su u potrazi za Medicinskom sestrom/medicinskim tehničarem (m/ž). Tvrtka preuzima troškove tvog dolaska i osigurava prijevoz od aerodroma do novog poslodavca, garantira mjesečnu plaću između 2.400 i 3.000 eura bruto, a prva tri mjeseca pokriva i troškove stanovanja. Javi im se do 24. prosinca.

KONZUM plus d.o.o. je u potrazi za Prodavačima/blagajnicima (m/ž). Opis posla uključuje izlaganje robe te briga o rokovima, cjenovnom označavanju i popunjenosti odjela te pružanje izvrsne usluge kupcima na svježim odjelima i blagajni. Nude redovita primanja, plaćene troškove prijevoza i sve dodatke za rad nedjeljom i blagdanom te eventualni prekovremeni rad. Isto tako, svi Konzumovi zaposlenici godišnje ostvaruju pravo na božićnicu, uskrsnicu, regres, dar za djecu, privatno zdravstveno osiguranje i još mnoge druge pogodnosti. Ovaj oglas je aktivan do 18. prosinca.

Nautički centar Trogir je vlasnik Marine Baotić u Segetu Donjem. U sklopu Marine Baotić obavlja se djelatnost najma godišnjeg i tranzitnog veza, popravak i održavanje plovila, charter djelatnost, trgovina i ugostiteljstvo, iznajmljivanje vila i apartmana i benzinska pumpa. Trenutno su u potrazi za Voditeljem gradnje i održavanja (m/ž), a zainteresirani kandidati moraju posjedovati barem 5 godina radnog iskustva na sličnim poslovima, poznavati rad u AutoCAD-u i MS Office-u i imati položen stručni ispit. Prepoznaješ se u tom opisu? Javi im se do 21. prosinca.

Content i creation agencija 2020 d.o.o. zapošljava Video snimatelja/montažera/editora (m/ž). Ako si kreativna osoba i obraćaš pažnju na detalje, pratiš video trendove, razumiješ suvremeno digitalno okruženje i želiš raditi u marketinškoj i oglašivačkoj industriji, ovo je posao za tebe! Nude ti mogućnost da postaneš dio mlade i dinamične ekipe, fleksibilno radno vrijeme i priliku da realiziraš svoje ideje. Radno iskustvo nije uvjet, a javiti im se možeš do 17. prosinca.

Udruga za prirodu, okoliš i održivi razvoj Sunce, raspisuje natječaj za radno mjesto: Suradnik za komunikacije i odnose s javnošću (m/ž). Izabrani kandidat/kinja radit će u dinamičnom, kreativnom i fleksibilnom radnom okruženju uz osobe s dugogodišnjim iskustvom u zagovaranju, provedbi istraživanja, edukaciji i informiranju javnosti te upravljanju projektima povezanim sa zaštitom prirode, okoliša te održivim razvojem. Rok za prijavu na oglas ističe 20. prosinca.