PONUDA POSLOVA

Traže se konobari, barmeni i sistem administratori

26.07.2017 u 17:54

Bionic
Reading

MojPosao i ovaj tjedan izdvojio je pet atraktivnih oglasa za ambiciozne profesionalce

Jeste li spremni na izazov? Sunčani Hvar Hoteli, kompanija koja cijeni svoju organizacijsku kulturu, trenutno zapošljava na nekoliko pozicija. Ključ uspjeha su visokomotivirani pojedinci, stoga u svako doba godine nude otvorene prilike za izgradnju karijere, ali i sezonsko zaposlenje. Prijavite se na neku od sljedećih pozicija: Konobar, Barmen, Kuhar, SPA terapeut, Sobar, i to do 10. kolovoza.

GLS (General Logistics System), paneuropska je tvrtka koja pruža visoko kvalitetne paketne i ekspresne usluge, kao i logističke usluge s dodanom vrijednosti. Svi GLS zaposlenici rade po načelu 'Vodeći po kvaliteti na tržištu u Europi'. Trenutno zapošljavaju Prodajnog predstavnika, Sistem administratora te Pomoćnog radnika u sortirnom centru. Svi oglasi traju do 4. kolovoza pa pošaljite prijavu što prije.

JGL – Jadran Galenski Laboratorij, farmaceutska tvrtka, na tržištu postoji već 25 godina, a sve zahvaljujući ljudima i njihovom znanju, vještinama i sposobnostima. Ukoliko želite promjenu, analitični ste, komunikativni i svoje pravno iskustvo želite širiti u internacionalnoj kompaniji, JGL traži Experta pravnih poslova i intelektualnog vlasništva u Rijeci. Od kandidata se traži minimalno 7 godina iskustva u pravnim poslovima, položen pravosudni ispit, a poželjno je iskustvo u pravnim poslovima. Prijavite se na oglas do 11. kolovoza.

Tvrtka Andromeda nekretnine, koja ima boutique hotel na Korčuli te Silk – Pan u srcu starog grada, trenutno zapošljava dinamične, entuzijastične, marljive i strastvene osobe koje vole hranu, a naročito rad u ugostiteljstvu. Otvorene su pozicije za Konobara i Pomoćnog kuhara. Poslodavac za obje pozicije nudi sezonski ugovor s mogućnošću godišnje obnove, smještaj, zdravstveno osiguranje te obroke tijekom smjene. Ostale detalje provjerite u oglasu.

GrECO grupa posluje u 52 ureda, u 16 zemalja sa 790 zaposlenih te nudi pojedinačna rješenja za upravljanje rizicima te osiguranja korporacija, udruga i vlasti. GrECO JLT Hrvatska započinje novi projekt povezan s leasing industrijom te traži novog zaposlenika na poziciji Project Manager koji želi raditi u uzbudljivom, okretnom okruženju s mogućnošću dodatne edukacije i profesionalnog usavršavanja. Prijave traju do 31. kolovoza.