MOJPOSAO

Traže se analitičari, prodavači i serviseri

04.12.2015 u 14:38

Bionic
Reading

Otvorena su radna mjesta za marketingaše, računovođe, analitičare, prodavače i servisere

Voljeli biste svoju karijeru razvijati na poziciji Specijalist za marketing i odnose s javnošću? Prilika za to otvorena vam je u Resortu Dubrovački Vrtovi Sunca koji je od grada Dubrovnika udaljen nepunih 11 kilometara, minimalističkog uređenja te je okružen vrtovima s bogatom vegetacijom. Kao specijalist ćete biti zaduženi za učinkovito provođenje strategija resorta za marketing i odnose s javnošću, pripremati budžet te voditi brigu o realizaciji, upravljati projektima, raditi na izradi promotivnih materijala te svih potrebnih izvještaja. Detaljnije o zaduženjima pogledajte u oglasu, i prijavite se do 15. prosinca.

RIT Hrvatska, Američka visoka škola za menadžment i tehnologiju, jedini je američki koledž u Hrvatskoj te se nalazi na dvije lokacije – Zagrebu i Dubrovniku. Završetkom studija, diplomanti dobivaju dvije diplome: američku i hrvatsku te je izvrstan odabir za kreativne i ambiciozne mlade ljude koji žele studirati u dinamičnom okruženju. Za podružnicu u Dubrovniku zapošljavaju Djelatnika u računovodstvu i financijama s minimalno 3 godine radnog iskustva. Poslodavac od vještina traži aktivno korištenje računovodstvenog programa Diventa, iskustvo u implementaciji informatičkih sustava potpore u radu, poznavanje potrebnih zakona za poslovanje. Zainteresirani? Pošaljite prijavu do 07. prosinca.

Tvrtka Compilant Risk Technology, pruža integralna rješenja za financijsko regulatorno izvještavanje za subjekte nadzora i supervizore, koja financijskoj industriji omogućuju bezbolnu tranziciju u sferu dinamičkog financijskog nadzora. Kako bi i dalje uspješno poslovali, zapošljavaju 2 pripravnika analitičara koji će raditi na sadržajnoj i tehničkoj analizi financijskih obrazaca, na poziciji Pripravnik – analitičar. Idealan kandidat je apsolvent financijske matematike PMF-a, ili ekonomist financijskog smjera. Osoba će imati procesnog mentora i dobiti mogućnost rada i učenja na projektima visokog profita na u financijskog industriji.

Sig sistemi, tvrtka sa sjedištem u Svetoj Nedelji, bavi se maloprodajom i veleprodajom boja i lakova, te zapošljava Trgovca u maloprodaji (m/ž). Glavna zaduženja na navedenoj poziciji odnose se na posluživanje kupaca, slaganje robe u maloprodajnom prostoru, deklariranje, briga o urednosti i izloženosti robe, rad na blagajni. Od kandidata se očekuje minimalno srednja stručna sprema, predanost i točnost u poslu, poznavanje rada na računalu te vozačka dozvola B kategorije. Poslodavac nudi mogućnost stalnog zaposlenja te rast plaće i napredovanje. Zainteresirani? Prijavite se do 7. prosinca putem MojPosao.

Tvrtka Audax, sa sjedištem u Splitu, te poslovnicom u Zagrebu i podružnicom Rijeka, članica je talijanske grupacije VENPA3, te se bavi iznajmljivanjem građevinskih strojeva i strojeva za rad na visini – platforme i sve vrste viličara. Zbog potrebe održavanja strojeva, zapošljavaju Pomoćnog servisera koji će raditi na popravcima radnih strojeva, viličara, platformi, građevinskih strojeva i kamiona. Poslovi se obavljaju na terenu, uglavnom na području Zagreba. Od kandidata se očekuje iskustvo u radu s diesel i benzin motorima, hidrauličnim sistemima na strojevima te elektronskim instalacijama na vozilima. Ukoliko posjedujete tražene kvalifikacije, pošaljite svoju prijavu do 09. prosinca.