MojPosao

Traje potraga za stolarima, inženjerima elektrotehnike, računovođama…

11.03.2021 u 13:38

Bionic
Reading

Portal MojPosao za vas je ''pretresao' tržište rada i izabrao zanimljive oglase

Partnerstvom i suradnjom s vodećim svjetskim tvrtkama u IT industriji, postali su jedan od vodećih brendova na Hrvatskom tržištu informatike, telekomunikacija i elektroinstalacija. Oni su RETEL i zapošljavaju na poziciji Sistem inženjer (m/ž), a novim kolegama nude službeni mobitel i automobil, dodatno usavršavanje, mogućnost napredovanja u struci te priliku za stalan posao. Na oglas se možeš prijaviti do 15. ožujka.

Tvrtka ADRIATEH već 26 godina uspješno i ponosno osmišljava, proizvodi i distribuira visoko sofisticirane strojeve za samoposlužno pranje i čišćenje vozila. Zbog proširenja posla te u cilju osnaživanja inženjerskog tima, traže dinamičnu osobu, spremnu za rad kako na svakodnevnim zadacima tako i na razvojnim projektima koja će im se pridružiti na radnom mjestu Diplomirani inženjer elektrotehnike (m/ž). Idealan kandidat bio bi inženjer elektrotehnike/računarstva s radnim iskustvom vezanim uz brze DC punjače električnih vozila.

Turističko naselje Pine Beach Pakoštane jedinstveno je 'all inclusive' naselje na Jadranu čiji eko bungalovi, pješčana plaža, mediteranska kuhinja te veliki broj sportskih i zabavnih aktivnosti nikoga ne ostavljaju ravnodušnim. U to se možeš uvjeriti ako im se pridružiš na poziciji Referent računovodstva (m/ž). Opis posla, između ostalog, podrazumijeva kontrolu ispravnosti računa, vođenje blagajne, izradu putnih naloga te usklađivanje knjigovodstvenih kartica kupaca i dobavljača.

Kroz više od 23 godine intenzivnog razvoja EDURO je postala vodeća tvrtka u zemlji za izradu i montažu ugradbenih ormara, kliznih vrata, sklopivih kreveta, a sve po mjeri. Kako bi osnažili postojeći tim, u potrazi su za samostalnim, stručnim i prilagodljivim Stolarima/monterima namještaja (m/ž) s barem dvije godine radnog iskustva. Nude stalan radni odnos, redovita primanja i plaćene troškove prijevoza. Oglas ostaje aktivan do 16. ožujka.

Lürssen otvara najmoderniji inženjerski centar u Rijeci, Hrvatska, kako bi podržao rad svjetski poznatog brodogradilišta za projektiranje i gradnju luksuznih megajahti. Društvo kćer u početku će zapošljavati oko 40 kvalificiranih stručnjaka iz Hrvatske, a trenutno tragaju za Projektantima elektro sustava u brodogradnji (m/ž) kojima nude klizno radno vrijeme, stimulativna primanja, mogućnost napredovanja te kontinuirano stručno usavršavanje.