MojPosao

Tko rano rani, novi posao grabi! Zapošljavaju Microline, Nova TV, Interfilm...

07.01.2021 u 15:04

Bionic
Reading

MojPosao je 'pročešljao' tržište rada i pronašao atraktivne poslovne prilike

Nova TV, uspješna i moderna komercijalna televizija koja okuplja mladi, a istovremeno iskusni tim medijskih profesionalaca, zapošljava na poziciji: Mlađi specijalist prodaje digitalnih medijskih rješenja (m/ž). Osoba na ovom radnom mjestu pruža podršku kolegama u prodaji, usko surađuje s ostalim odjelima Nove TV na realizaciji prodajnih procesa te promovira i prodaje medijska rješenja putem neposrednih kontakata s klijentima. Zvuči zanimljivo? Javi im se do 14. siječnja.

Oduvijek te zanima rad s robotima i drugim inovativnim tehnologijama? Odlično poznaješ barem jedan programski jezik, primjerice C/C++? S programiranjem si već godinama na 'ti'? Ne traži dalje! Idealan si kandidat za radno mjesto Elektroničar u proizvodnji malih robota (m/ž) u tvrtki Microline. Pored proizvodnje i servisa dijelova robota, posao podrazumijeva rad s pick-and-place uređajem i stencil printerom te servisiranje malih robota. Rok za prijavu ističe 14. siječnja.

Ambiciozna si i fleksibilna osoba s razvijenim komunikacijskim, prodajnim i prezentacijskim vještinama? Posjeduješ prethodno radno iskustvo u građevinskom sektoru? Odlično se služiš njemačkim i/ili engleskim jezikom u govoru i pismu? Ako su tvoji odgovori mahom potvrdni, do 14. siječnja javi se na oglas za radno mjesto Voditelj prodajnog područja (m/ž) u tvrtki Lorenčić-Croatia. Nude ti stimulativna primanja, rad u dinamičnoj i poticajnoj sredini te autonomiju u organizaciji posla i rasporeda.

INTERFILM se nalazi među vodećim producentskim kućama u Hrvatskoj, s orijentacijom na proizvodnju filmova i TV programa. Kako bi dodatno osnažili svoj postojeći tim stručnjaka, zapošljavaju Koordinatora/asistenta produkcije (m/ž). Prednost pri zapošljavanju imaju kandidati s najmanje 3 godine radnog iskustva na audiovizualnim projektima i izraženim organizacijskim vještinama, a pored vedre i pozitivne radne okoline, novim zaposlenicima nude stalno učenje i razvoj, slobodne vikende te bonuse za uspješno odrađene projekte. Rok za prijavu ističe 25. siječnja.

Christie's International Real Estate, najeksluzivnija svjetska tvrtka za luksuzne nekretnine i jedina koju podržava cijenjena aukcijska kuća, zapošljava Agenta u prometu nekretninama (m/ž). Kao član jednog od vodećih globalnih brendova nekretnina, imati ćeš pristup suvremenim tehnologijama, jednoj od najsofisticiranijih web stranica u industriji, profesionalnom razvojnom i obrazovnom programu te poticajnoj strukturi isplate provizije. Svoj životopis im pošalji do 19. siječnja.