JAVITE SE

Tjedni pregled poslova portala MojPosao: traže se spa terapeuti, vozači, mesari…

05.04.2019 u 11:07

Bionic
Reading

Ovog tjedna portal MojPosao je za vas pripremio bogatu ponudu oglasa sezonskih poslova tvrtki i kompanija koje sudjeluju na online sajmu Sezonac.hr, kojeg možete posjetiti sve do 10.travnja.

Jadranka grupa jedno je od vodećih turističko-trgovačkih društava u Hrvatskoj s tradicijom poslovanja dugom više od 70 godina. Društvo posjeduje i upravlja sa šest hotela i jedanaest restorana te vilama i apartmanima smještenim na najatraktivnijim lokacijama otoka Lošinja, kapaciteta više od 3.500 gostiju, s četiri kampa na otocima Lošinju i Cresu te obavlja djelatnosti veleprodaje i maloprodaje zajedno sa središnjim objektom za pripremu hrane. Turističku sezonu žele dočekati spremni, s novim i kvalitetnim radnicima. O tome dovoljno govori ponuda poslova grupe Jadranka – traže spa terapeute, vozače, konobare, spasioce na plaži , radnike na bazenu i domaćinstvu, recepcionare, prodavače i skladišno – transportne radnike.

Jamnica je najveći hrvatski proizvođač mineralnih voda i bezalkoholnih pića s tradicijom duljom od 180 godina. Zbog svojeg jedinstvenog okusa, provjerene kvalitete i duge tradicije, Jamnica je danas jedan od najprepoznatljivijih, autentičnih hrvatskih proizvoda. Svojim zaposlenicima nude brojne beneficije poput plaćenog prekovremenog rada, dodatne edukacije, isplatu regresa. Ponuda poslova Jamnice na sajmu uključuje radna mjesta: vozač viličara, skladišni radnik, transportni radnik, vozač kamiona i proizvodni radnik.

Počeci Lidla u Hrvatskoj, jednog od vodećih trgovačkih lanaca, sežu još u 2002. godinu kada su prvi zaposlenici pripremali tržište, kupovali zemljišta i gradili trgovine. Vrata prvih 13 trgovina kupcima su otvorena 2006. godine. Od tada Lidl kontinuirano provodi strategiju ulaganja u širenje svoje prodajne mreže pa od početnih 13, Lidl danas u Hrvatskoj ima više od 90 trgovina i zapošljava oko 2000 zaposlenika. Osnovni je cilj trgovačkog lanca Lidl svojim kupcima nuditi proizvode vrhunske kvalitete po najpovoljnijim cijenama. Na sajmu poslova Lidl traži sezonske radnike za rad u poslovnicama diljem obale, ali i u ostatku Hrvatske.

DUKAT d.d. vodeći je otkupljivač i prerađivač svježeg sirovog mlijeka proizvedenog na hrvatskim mliječnim farmama te vodeća robna marka mlijeka i mliječnih proizvoda u Hrvatskoj. Okosnicu Dukatovog poslovanja čine svježi, zdravi i nutritivno visokovrijedni mliječni proizvodi samo najbolje kvalitete, svakodnevno dostupni diljem Hrvatske. Predanost, jednostavnost i ambicioznost temeljne su vrijednosti tvrtke, čvrsto utkane u korporativnu kulturu i svakodnevni rad njihovih zaposlenika. Ponuda poslova Dukata uključuje prodajne predstavnike, operatere linija, punjače, radnike u proizvodnji, vozače u domaćem prometu I skladišne radnike.

Od početaka poslovanja u Njemačkoj 30-tih godina 20. stoljeća, Kaufland se razvio u međunarodni trgovački lanac koji posluje u ukupno 7 europskih zemalja. Osim Hrvatske, možete ih pronaći u Njemačkoj, Češkoj, Slovačkoj, Poljskoj, Rumunjskoj, Bugarskoj, a svoje poslovanje trenutno šire i na područje Australije. Svojom najvećom snagom smatraju zaposlenike, a sada žele postati još snažniji zapošljavanjem novih radnika i to na pozicijama – skladištar/radnik na pripremi robe i sezonski radnik u prodaji, a traže i studenta za sezonski rad u prodaji. Više detalja o ovim poslovima možete pronaći u ponudi poslova Kauflanda.

METRO Cash & Carry je prvak neovisnog poslovanja. Kao vodeća internacionalna kompanija u veleprodaji i najveća prodajna linija unutar METRO AG, sa strašću pomažu više od 20 milijuna kupaca koji se svakodnevno susreću s 20 milijuna različitih izazova, ambicija i snova. Oni nisu samo dobavljač. Grade odnos pun povjerenja te razumiju i predviđaju potrebe svojih kupaca. Kako bi nastavili koračati dobro utabanim, uspješnim poslovnim putem, traže sezonske radnike na pozicijama – prodavač, sakupljač, blagajnik i administrator/blagajnik. Ako želite doznati nešto više, proučite paletu oglasa Metro Cash & Carry kompanije.

Konzum je vodeći maloprodajni lanac sa 60 godišnjom tradicijom i preko 600 prodavaonica diljem Hrvatske u kojima dnevno kupuje više od 450 000 kupaca. Vrijednosti kojima se vode u radu su kvaliteta, uslužnost, povjerenje, inovativnost i razumijevanje potreba kupaca. Njihova misija je svakom kupcu pružiti najbolju vrijednost za novac kroz vrhunsku uslugu i zadovoljstvo kupnje te pomno izabran kvalitetan asortiman s naglaskom na svježe, zdravo i domaće. Uoči nadolazeće turističke sezone, u potrazi su za zaposlenicima koji će raditi na radnim mjestima: prodavač/blagajnik, mesar, kuhar i komisionar u internet prodavaonici. Detalje oglasa možete pogledati na Konzumovom online štandu na sajmu.