RAZVOJNE INVESTICIJE

Terme Tuhelj grade hotel s kongresnim centrom

08.11.2010 u 11:33

Bionic
Reading

Terme Tuhelj ulaze u 2011. godinu novom investicijom u visini 12 milijuna eura, a odnosi se na izgradnju novog hotela s četiri zvjezdice koji će se nadovezati na postojeći te na preuređenja dijela postojećeg hotela i recepcije, najavljeno je u slovenskom Podčetrtku, gdje su Terme Tuhelj i Terme Olimia održale zajedničku godišnju konferenciju za novinare

Poslovne rezultate i buduće projekte Terma Tuhelj predstavili su Zdravko Počivalšek, direktor Terma Olimia, Ivana Kolar, direktorica Terma Tuhelj, i Vasja Čretnik, direktor marketinga i prodaje Terma Olimia i Terma Tuhelj.

Novi smještajni kapaciteti uključivat će 130 dvokrevetnih soba (od čega 12 apartmana) te moderan polivalentni kongresni centar za prihvat cca 450 osoba (djeljivo u manje dvorane). U sklopu projekta proširit će se i postojeći wellness centar izgradnjom dodatnih sauna. Planirani završetak investicije je početkom 2012. godine.

Terme Tuhelj je u razdoblju od siječnja do listopada posjetilo 18.720 gostiju, čime je ostvaren broj od 47.226 noćenja, pri čemu se najviše povećao broj gostiju iz BiH i Srbije. U Termama Olimia pak za isto razdoblje bilježe porast od 8 posto gostiju nego u istom razdoblju prethodne godine.