VILE U DEBELOM HLADU

Šume Gorskog kotara skrivaju ovih pet ljepotica, ne zna se koja je ljepša

25.06.2019 u 22:42

Bionic
Reading

Brda i šume Gorskog kotara idealno su odredište za bijeg od ljetnih vrućina, posebno ako niste ljubitelj mora i pretrpanih plaža. Pronašli smo pet idealnih vila u kojima, uz luksuzni smještaj, možete uživati u prirodi, hladu i miru

Preko Booking.coma nudi se smještaj u gotovo 200 vikendica, kuća za odmor i vila u Gorskom kotaru. Prema našem izboru, ovo je pet najljepših.

Vila Goranka, Jasenak

  • +9
Vila Goranka Izvor: Screenshot / Autor: Booking.com

Vila Goranka nalazi se u Jasenku. Ima dvije spavaće sobe i kupaonicu, pogodna je za boravak šest odraslih osoba. Gostima je na raspolaganju vanjski bazen i vrt, roštilj te za najmlađe dječje igralište.

Kuća za odmor Rina, Vrata

  • +11
Kuća za odmor Rina Izvor: Screenshot / Autor: Booking.com

Rina je smještena u mjestu Vrata. Gostima su na raspolaganju četiri spavaće sobe i tri kupaonice s kadom. U sklopu objekta su i bazen, salon, vrt i roštilj. U vili je moguć i najam automobila. Može primiti najviše devet osoba.

Vila Fužine, Fužine

  • +8
Vila Fužine Izvor: Screenshot / Autor: Booking.com

Vila uključuje tri spavaće sobe te dvije kupaonice s hidromasažnom kadom. Nalazi se pored jezera Bajer u kojem se ljeti može kupati. Vila ima vanjski jacuzzi i roštilj. Pogodna je za boravak devet osoba.

Casa Nube, Hlevci

  • +11
Casa Nube Izvor: Screenshot / Autor: Booking.com

Vila ima tri spavaće sobe i četiri kupaonice s hidromasažnom kadom. U ljetnim mjesecima se može rashladiti u vanjskom bazenu i uživati na teresi u sunčanju. Na raspolaganju je i dječje igralište. Vila može primiti osam osoba.

Vila Razdolje, Begovo Razdolje

  • +8
Vila Razdolje Izvor: Screenshot / Autor: Booking.com

Vila od 300 kvadrata ima tri spavaće sobe za šest osoba i dvije kupaonice. Grijani vanjski bazen s podesivim staklenim krovom posebna je atrakcija vile. Gostima su još na raspolaganju spa centar i roštilj.