KAMENI BEVERLY HILLS

Deset vila i kuća za odmor Dalmatinske zagore koje će vas ostaviti bez daha

25.02.2019 u 21:43

Bionic
Reading

Dalmatinska zagora zadnjih godina doživljava turistički bum. Na području koje obuhvaća Imotski, Sinj, Trilj, Vrliku, Vrgorac te općine Dugopolje i Klis prije samo deset godina bilo je tek nekoliko kuća za iznajmljivanje, a danas ih je više od 800. Od toga je velik broj luksuznih vila s bazenima

Hrvatska turistička zajednica prošle godine proglasila je Dalmatinsku zagoru najuspješnijom destinacijom ruralnog turizma. I to je dokaz snažnog turističkog razvoja tog kraja.

Prema našem izboru, sastavili smo listu deset najluksuznijih vila i kuća za odmor u Dalmatinskoj zagori.

Vila Elegance, Sinj

  • +8
Vila Elegance Izvor: Screenshot / Autor: Booking.com

Vila može primiti 10 osoba. Ima četiri spavaće sobe, pet kupaonica s hidromasažnom kadom te zaseban spa i wellness centar. U sklopu vile je i bazen.

Kuća za odmor Kod slapa, Bogatić (Promina)

  • +8
Kuća za odmor Kod slapa Izvor: Screenshot / Autor: Booking.com

Kuća ima tri spavaće sobe, a u sklopu nje je i fitnes centar. Gostima je na raspolaganju bazen. Bogatići se nalaze u Općini Promina, nedaleko od rijeke Krke i istoimenog nacionalnog parka.

Vila Perinusa, Donji Proložac

  • +6
Vila Perinusa Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Booking.com

Donji Proložac nalazi se blizu Imotskog. Vila ima sedam spavaćih soba, fitnes centar i bazen.

Kuća za odmor Grubine (Makarska)

  • +10
Kuća za odmor Grubine Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Booking.com

Ima četiri spavaće sobe, a s terase sa sjeverne strane puca pogled na Imotski te Crveno i Plavo jezero. U dvorištu s južne strane je bazen, do kojeg je natkrivena terasa s roštiljem te multifunkcionalno igralište za tenis, košarku i nogomet.

Vila Josipovi dvori, Skradin

  • +10
Vila Josipovi dvori Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Booking.com

Vila ima dvije spavaće sobe, a u kupaonicama su hidromasažne kade. Gosti mogu uživati u kupkama s toplom izvorskom vodom i sauni. U sklopu vile je i bazen.

Vila Olka, Grabovac

  • +10
Vila Olka Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Booking.com

Vila se nalazi u mjestu Grabovac u zaleđu Makarske. Kuća je stara više od 150 godina, a nakon obnove jedna je od najluksuznijih vila Dalmatinske zagore. Gostima je na raspolaganju šest soba te sauna i fitnes dvorana.

Lujića dvori, Zmijavci

  • +8
Lujića dvori Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Booking.com

Imanje koje se nalazi u Zmijavcima sastoji se od dvije kamene luksuzno uređene vile na parceli od 2000 kvadratnih metara. Gostima je na raspolaganju veliki grijani bazen od 85 metara kvadratnih. Bogato uređeni interijeri izrađeni su od ručno klesanog kamena, stare žbuke, rimske cigle i ručno rezbarenog drveta te namješteni restauriranim antiknim namještajem iz 18. i 19. stoljeća. U jednoj od vila smještena je velika prostorija za fitnes s whirlpoolom, saunom i svlačionicama s tuševima.

Vila Gornje Podbablje

  • +6
Vila Gornje Podbablje Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Booking.com

Luksuzna vila u Gornjem Podbablju ima šest spavaćih soba, bazen, teniski i nogometni teren. Može primiti 14 osoba.

Vila Galić, Svib

  • +7
Vila Galić Izvor: Screenshot / Autor: Booking.com

Svib je naselje u Općini Cista Provo. Vila Galić diči se s pet zvjezdica. Ima četiri spavaće sobe i dvije kupaonice s hidromasažnom kadom te bazen.

Vila Nada, Dicmo

  • +10
Vila Nada Izvor: Screenshot / Autor: Booking.com

Luksuzna vila Nada u Dicmu, nedaleko od Dugopolja, može ugostiti osam osoba. Ima četiri spavaće sobe. Gosti se mogu opustiti u bazenu, a u sklopu vile je i dječje igralište.