SEMINAR PETERA TAYLORA

Sudjelujte u spašavanju 'projekta iz pakla'

22.10.2012 u 11:37

Bionic
Reading

Zašto biste o faktorima uspjeha projekata učili na dosadan i tradicionalan način? Umjesto toga, sudjelujte u spašavanju 'Projekta iz Pakla'! Ovaj uzbudljiv i interaktivan seminar vodi Peter Taylor, 'lijeni voditelj projekata', vrhunski profesionalni predavač i autor svjetskog hita 'The Lazy Project Manager'

Seminar se odvija u napetom ali ugodnom okruženju, a njegova praktična i eksperimentalna priroda osigurava da se naučeno zadrži u pamćenju još dugo nakon što seminar završi.

Pojednostavljeno opisano, sudionici se dijele u timove, čiji je zadatak korištenjem naučenih tehnika i metoda analizirati slučaj neuspjelog projekta, što može poći krivo i zašto, kao i greške koje su već učinjene. Primjeri korišteni na seminaru prikupljeni su iz dugogodišnjeg iskustva i temelje se na stvarnim događajima iz većeg broja projekata. Dotična iskustva odražavaju mnoge bolne lekcije, i osobne i financijske prirode, naučene od stvarnih projektnih timova u raznim industrijskim vertikalama.

Zato je ovaj seminar prikladan i namijenjen svima koji su na bilo koji način povezani s projektno baziranim aktivnostima: članovi projektnih timova, voditelji projekata, projektni sponzori, linijski menadžeri, članovi uprava. Seminar će se održavati na engleskom jeziku.

Predavač Peter Taylor je vrhunski komunikator, profesionalni predavač, trener i konzultant sa zapaženim poslovnim uspjesima. Njegovo područje djelovanja u posljednjih 28 godina bili su upravljanje projektima i marketing, a proteklih osam godina bavio se izgradnjom i vođenjem PMO-ova (Project Management Office). Više o Peteru možete pročitati na njegovim web-stranicama: http://www.thelazyprojectmanager.com i http://www.theprojectfromhell.com/. Također možete pogledati i isječak sa predavanja http://www.youtube.com/watch?v=fEpqTijxl-s.

Seminar će se održati 9. studenoga 2012., u Palace Hotelu Zagreb, organizator je pmmentor (http://www.pmmentor.hr/pfh.html) u suradnji s hrvatskim PMI ogrankom (Project Management Institute). Sponzori seminara su Fornax informatika d.o.o., Primakon d.o.o., te medijski pokrivaju tportal.hr, business.hr i Europlakat.

pmmentor (http://www.pmmentor.hr/dogadjanja.html) ove jeseni organizira još dva seminara u Zagrebu:

26. - 30. 11. "PMP® Prep", predavač: Dino Butorac, Hrvatska. Pripremni tečaj za PMP ispit, po licenci International Institute for Learning. Namijenjeno profesionalcima koji svoje PM znanje i iskustvo žele potvrditi najpriznatijim svjetskim certifikatom.

5. - 7. 12. "The Complete Project Manager", predavač: Alfonso Bucero, Španjolska. Seminar koji će polaznike učiti kako da ključne vještine potrebne za rad s ljudima integriraju u svoj svakodnevni posao.