ANONIMNO ISTRAŽIVANJE

Što čini poslodavca najboljim?

26.08.2013 u 10:00

Bionic
Reading

Najveće je priznanje kada vas najboljim poslodavcem proglase vlastiti zaposlenici. Stoga i ove godine sve zainteresirane tvrtke, bez obzira na svoju veličinu, imaju priliku sudjelovati u istraživanju Najbolji poslodavac portala Moj posao

Najbolji poslodavci 2013. tradicionalno je anonimno istraživanje o organizacijskoj klimi i zadovoljstvu na radnom mjestu koje portal MojPosao provodi već sedmu godinu zaredom.

Kako izgleda istraživanje Najbolji poslodavac?

Upitnik koji zaposlenici popunjavaju sastoji se od 80 pitanja podijeljenih u sljedećih sedam kategorija:
•korporativna komunikacija
•organizacija rada
•međuljudski odnosi
•radni uvjeti
•razvojne mogućnosti
•lojalnost zaposlenih
•zadovoljstvo radnim mjestom.

U istraživanju koje svake godine obuhvaća po nekoliko tisuća zaposlenika tvrtke s najboljim rezultatima stječu status najboljeg poslodavca te na taj način ostvaruju konkurentsku prednost na tržištu, privlače kvalitetne kandidate te imaju zaposlenike koji se dugo zadržavaju i daju svoj pun doprinos radu.

Uz najbolje poslodavce nagrađuju se najbolje HR prakse 2013, tj. odaje se priznanje iznimnim projektima na području upravljanja ljudskim potencijalima.

Želite saznati u kojoj su mjeri vaši zaposlenici zadovoljni radom u vašoj tvrtki?

Razmišljate na koji biste ih način mogli motivirati, povećati njihovu produktivnost i poboljšati radnu atmosferu, ali niste sigurni što vas ograničava?

Priključite se i vi istraživanju Najbolji poslodavci 2013. Uz izvješće koje će ukazati na snage i slabosti u upravljanju zaposlenicima, dobit ćete mogućnost usporedbe s drugim tvrtkama koje pripadaju istom gospodarskom krugu, što predstavlja dodatnu vrijednost ovog istraživanja.

Više informacija možete saznati na ww.najboljiposlodavac.hr