lov na sezonce

Spremni za nove izazove? Pronašli smo nekoliko odličnih ponuda za posao

23.06.2022 u 13:24

Bionic
Reading

Portal MojPosao i ovaj tjedan donosi nekoliko atraktivnih poslovnih prilika u velikim tvrtkama, pa zašto ne probati?

Oduvijek te zanimalo kako je živjeti i raditi u zemlji gdje je ’trava doista zelenija’? Odgovor možeš doznati uskoro! Musgrave, vodeća tvrtka za distribuciju hrane i najveći privatni poslodavac u Irskoj, koja nudi ugovore s punim radnim vremenom za poslove u irskom Leinsteru, zapošljava Skladišnog radnika (m/ž). Nude pomoć pri pronalaženju smještaja, povrat novca za avionsku kartu, pomoć pri izradi PPS broja (irski porezni broj), plaćeni trening, pomoć s dolaskom obitelji i upisa djece u školu, 21 dan godišnjeg odmora i odlična primanja. Javi im se do 2. srpnja.

Ako voliš rad u prodaji i motivira te rad u dinamičnom okruženju onda je ovo jedinstvena prilika za tebe! INA, lider u naftnom poslovanju u Hrvatskoj, je u potrazi za novim članovima tima, na radnom mjestu: Prodavač/konobar na benzinskoj postaji (m/ž). U njihov tim ćeš se brzo i lako uklopiti ako si usredotočen/a na rješenje, a ne na prepreke, težiš ka onome što je najbolje za kompaniju i želiš ostvariti osobni i profesionalni rast. Oglas ostaje aktivan do 8. srpnja.

Hattrick-PSK d.o.o. je regionalna kompanija nastala spajanjem Hattrick-a i Prve sportske kladionice, a na hrvatskom je tržištu prisutna već više od 20 godina te zapošljava više od 900 zaposlenika. Trenutno su u potrazi za Prodavačima/blagajnicima (m/ž) u više gradova. Opis posla podrazumijeva primanje uplata uloga igrača i isplatu dobitaka, uredno i pravovremeno polaganje novčanih iznosa, obavljanje blagajničkih poslova te preuzimanje dotacija. Svoj životopis im pošalji 28. lipnja.

Ljubičić Tennis Academy traži 'pojačanje' na radnom mjestu Sales Executive (m/ž). Savršen kandidat/kinja posjeduje izvrsne komunikacijske i organizacijske vještine, izražene prodajne vještine, otvoren um i sposobnost nošenja s kratkim rokovima. Opis posla uključuje razvijanje jakih i trajnih odnosa s potencijalnim klijentima i kupcima, održavanje prezentacija o programu akademije te praćenje trenutnih i novih poslovnih računa. Ako su te zainteresirali, javi im se do 30. lipnja.

Huddle, uspješna IT kompanija fokusirana na kreiranje softverskih rješenja za gaming operatere, zapošljava Full Stack inženjera (m/ž). Na ovoj poziciji bit ćeš odgovoran/na za rad na frontend i backend razvojnim procesima i pritom ćeš surađivati s ostalim članovima višefunkcionalnog tima posvećenog brizi o DeckPrism Sports platformi. Zauzvrat ti nude kompetitivnu plaću, privatno zdravstveno osiguranje, fleksibilno radno vrijeme, različite edukacije, team buildinge i koješta drugo.