humanitarna akcija

SOS Dječje selo Hrvatska pokrenulo online kampanju #citajdoma, Hrvatski Telekom je snažno podržao

22.04.2020 u 13:45

Bionic
Reading

SOS Dječje selo Hrvatska pokrenulo je kampanju #citajdoma čiji je cilj svoj djeci u Hrvatskoj, koja su trenutno u izolaciji, u svojim domovima, uljepšati dan čitanjem priča, te pozvati građane da donacijom od 10 HRK pomognu u stvaranju sigurnog doma za svako dijete. To mogu učiniti slanjem SMS poruke sadržaja ‘10’ na broj 705103

I Hrvatski Telekom dio je ove lijepe priče pa se u korist kampanje odriče svih svojih prihoda od SMS prometa u sklopu akcije te će ostvarena sredstva biti donirana SOS Dječjem selu Hrvatska.

U akciju se mogu uključiti svi ljubitelji dječjih priča, koji maštom žele pomoći djeci prikratiti i obogatiti vrijeme u ovim teškim trenucima. I djeca u Selima, kao i sva djeca svijeta, trenutno zbog suzbijanja širenja koronovirusa vrijeme provode u SOS kućama gdje, pored svakodnevnih obveza i raznih aktivnosti, često čitaju knjige.

Svatko može snimiti svoju omiljenu priču, objaviti ju na društvenim mrežama koristeći #citajdoma i priključiti se akciji.

Na čitanje priča i bajki pozvane su i brojne poznate osobe iz javnog života te će njihove snimke SOS Dječje selo Hrvatska objaviti na svojim YouTube, Facebook i Instagram kanalima kako bi ih djeca mogla poslušati.

Cijelu priču možete pratiti na Facebook stranici SOS Dječjeg sela Hrvatska.