LIFE MANAGEMENT

Seminar o jačanju osobnog integriteta

  • Autor: tportal.hr
  • Zadnja izmjena 27.05.2010 16:10
  • Objavljeno 27.05.2010 u 12:18
Studenti nastava

Studenti nastava

Izvor: Cropix / Autor: CROPIX / Zeljko Sop

U organizaciji VICTUS - Life Management Centra 17. lipnja dr. Vlatko Kalapoš, jedan od vodećih stručnjaka za osobni razvoj u regiji, održat će seminar o jačanju osobnog integriteta i integriteta organizacije

Seminar govori o vlastitim transformacijama, kao i o aktivnom sudjelovanju u globalnim promjenama, a cilj mu je pokrenuti proces iznutra prema van, krenuti od sebe, mijenjati svoj karakter, motive i paradigme. Seminar pojašnjava nedostatak temeljnih vrijednosti u našem društvu i objašnjava etiku karaktera (dosljednost, poniznost, odanost, umjerenost, hrabrost, pravednost, strpljenje, marljivost, jednostavnost, skromnost...). Postavke 'modernog' poslovanja nemaju ugrađenu 'etiku ličnosti' i zbog toga su podložne manipulaciji, što rezultira velikim oscilacijama u poslovanju, odnosima i profitabilnosti poslovnih subjekata. Na seminaru svi polaznici aktivno sudjeluju u vlastitoj transformaciji i, ulazeći sami u sebe, prosuđuju vlastite paradigme (doživljavanje, shvaćanje i tumačenje...).

Dr.Vlatko Kalapoš, E.M. (diplomirani pravnik, doktor energetske medicine, psiho-energoterapeut i kromoterapeut), član Europske akademije prirodnih znanosti (EAEH), Hannover, Njemačka, osnivač i voditelj centra Victus, autor je programa za reprogramiranje svijesti i osobni razvoj te autor nekoliko tečaja koje provodi diljem Hrvatske u vodećim kompanijama i ustanovama prema licenciranim tečajevima dr. Jacka Hawleya. Psihoterapeut je vodećih hrvatskih sportaša, menadžera i uglednika. Autor putopisno-filozofsko-autobiografskog romana 'Devet postaja mudrosti'.

Više o seminaru možete pročitati na http://www.victus-lmc.com.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!

Napiši ovdje što ti misliš o ovoj temi