marketinška suradnja

Saponia dogovorila suradnju s agencijom Bruketa&Žinić&Grey na brendovima Faks helizim i Ornel

18.06.2021 u 13:21

Bionic
Reading

Hrvatski proizvođač deterdženata Saponia dogovorila je ovih dana suradnju s agencijom Bruketa&Žinić&Grey. Tijekom narednih će mjeseci dvije tvrtke surađivati na marketinškim aktivnostima za Saponijine vodeće brendove za pranje i njegu rublja - Faks helizim i Ornel

"Riječ je o vrhunskim brendovima koji su postali sinonim za kvalitetu te su već desetljećima neizostavni u mnogim kućanstvima. Veselimo se što ćemo ih povjeriti također vrhunskoj kreativnoj ekipi te očekujemo da će cjelovita marketinška kampanja bitno utjecati na percepciju potrošača", kazala je tom prilikom Dajana Mrčela, predsjednica Uprave Saponije.

"Ovo nije prvi put da surađujemo sa Saponijom, prošle godine realizirali smo zajedno uspješnu kampanju za DeziClean i Handysept, liniju proizvoda za dezinfekciju i čišćenje. Kampanju za Faks helizim i Ornel pripremat ćemo tijekom ljetnih mjeseci, a ono što za sada možemo otkriti da ćemo surađivati s jednim poznatim licem s kojim ćemo zajedno napraviti i novu liniju proizvoda", najavio je Davor Bruketa, kreativni direktor agencije Bruketa&Žinić&Grey.