KARIJERE

Sanjin Katinić je novi partner u Deloitteu Srednja Europa s uredom u Hrvatskoj

27.12.2023 u 09:32

Bionic
Reading

Sanjin Katinić, novi je partner u Deloitteu Srednja Europa (CE) s uredom u Hrvatskoj, a bit će zadužen za jačanje i širenje Deloitteovog poslovanja vezanog uz SAP rješenja u Srednjoj Europi, posebno u CE South regiji (Albanija, Bosna i Hercegovina, Bugarska, Crna Gora, Hrvatska, Kosovo, Sjeverna Makedonija, Slovenija i Srbija)

Sanjin ima iskustvo u SAP konzaltingu i telekomunikacijama sa stručnim znanjem iz područja primjene tehnologija, definiranja strategija, razvoja poslovanja, te selekcije, razvoja i upravljanja talentima, što ga čini jednom od ključnih osoba u Deloitteovom timu, ističu iz Deloittea.

Prije nego se pridružio Deloitteu, Sanjin je obnašao rukovodeće uloge u jednoj od vodećih regionalnih SAP konzalting tvrtki i najvećim telekomunikacijskim kompanijama u Hrvatskoj.

Sanjinova glavna zaduženja unutar Deloittea su unapređenje tržišne pozicije tvrtke, ubrzanje razvoja novih poslovnih segmenata poput public cloud rješenja, te rast i razvoj talenata tvrtke.

Sanjin je diplomirao na Fakultetu elektrotehnike i računarstva Sveučilišta u Zagrebu, MBA je završio na IEDC-Bled School of Management u Sloveniji, a stručno se usavršavao na Harvard Business School.

'Radujem se pridruživanju timu Deloittea i prilici da svojim iskustvom i znanjem doprinesem razvoju našeg poslovanja, posebice u području vezanom uz SAP rješenja. Naš fokus bit će na inovacijama, rastu novih segmenata i podršci našim talentima kako bismo ostvarili izvrsnost u poslovanju i pružili vrhunske usluge našim klijentima', istaknuo je Katinić.