promjena na čelu

Romina Ivančić nova je direktorica ljudskih resursa u Heinekenu Hrvatska

17.10.2017 u 11:01

Bionic
Reading

Romina Ivančić nova je direktorica Sektora za ljudske resurse i članica menadžment tima kompanije Heineken Hrvatska. Dolazi iz Lidl Hrvatske gdje je bila direktorica ljudskih resursa. U Heinekenu će podupirati radnu okolinu, a u suradnji s kolegama iz ostalih sektora bavit će se područjem kvalitete radnog mjesta od zaštite na radu do zdravlja i sigurnosti zaposlenika

Karijeru je započela prije devet godina kao HR specijalist za razvoj zaposlenih u Hypo Alpe-Adria banci, a 2009. prelazi u sektor telekomunikacija. U Vipnetu najprije radi na poziciji stručnjaka za razvoj zaposlenika, a kasnije preuzima funkciju stručnjaka za kompenzaciju i benefite. Aktivno obnaša i funkciju HR biznis partnera te intenzivno radi na organizacijskom razvoju, operativnoj izvrsnosti te razvoju zaposlenika.

Lidlu se pridružuje 2014. s ciljem uspostavljanja odjela razvoja zaposlenika, osnaživanja imidža poslodavca i podržavanja promjene korporativne kulture. Aktivnosti koje je sa svojim timom inicirala doprinijele su pozicioniranju Lidla kao jednog od najpoželjnijih poslodavca na hrvatskom tržištu.

U Heinekenu Hrvatska uvjereni su kako će Romina Ivančić osnažiti percepciju kompanije kao odličnog poslodavca sadašnjim i budućim zaposlenicima, kojima kompanija već poslovično nudi lepezu razvojnih prilika, mogućnost realiziranja internacionalne karijere, te rad u poticajnom okruženju koje raznolikost shvaća kao komparativnu prednost.