SARKAZAM ZA HRVATE

Rimac na Facebooku: Ovdje su nepostojeći auti za nepostojeće kupce

06.03.2017 u 18:16

  • +8

Mate Rimac

Izvor: Pixsell / Autor: Petar Glebov

Bionic
Reading

Mate Rimac, vlasnik tvrtke Rimac automobili na svom je Facebook profilu ostavio poruku Hrvatima ali i onima koji to nisu u kao i obično, sarkastičnom tonu. 'Ovdje su i nepostojeći auti za nepostojeće kupce', piše Rimac ispod fotografije na kojoj je sjedište njegove tvrtke i svi njegovi zaposlenici

'Da, uspjeli smo skupiti 100 statista i poduplati ih u fotošopu. Ostalih 50 su potplaćeni domari, čistačice i studenti koji glume da nešto rade. Također su ovdje i nepostojeći auti za nepostojeće kupce – samo šteta što nismo mogli staviti u sliku sve što se unutra radi – ali svi ionako dobro znaju da je to jedno veliko ništa - prodavanje magle', piše Rimac u poruci koju je namijenio Hrvatima.

Za 'sve ostale', kako kaže, napisao je kako je u šest godina prošao put od 'naivnog dečka iz garaže do tvrtke koja zapošljava više od 250 ljudi koji preoblikuju dobar dio automobilske i biciklističke industrije'.

'Rimac automobili je još uvijek na početku svog putovanja. Pred nama je još puno rada i izazova prije nego što postanemo tvrtka kakva želimo biti', nastavlja hvaleći svoje zaposlenike.