objavljen natječaj

Rimac dodjeljuje stipendije u iznosu od 232,27 eura

08.09.2023 u 14:18

Bionic
Reading

Rimac Technology objavljuje natječaj za dodjelu 15 stipendija studentima diplomske razine studija iz STEM područja. Natječaj je otvoren za redovno upisane studente akreditiranih visokoškolskih ustanova u Republici Hrvatskoj, priopćili su iz Rimca

Nude mogućnost redovitog stipendiranja u iznosu od 232,27 EUR (1.750,00 kn) mjesečno u trajanju od jedne akademske godine (jedanaest mjeseci u godini). Eventualni nastavak stipendiranja razmotrit će se na kraju akademske godine.

'Stipendisti će imati priliku sudjelovati u inovativnim projektima elektrifikacije automobilske industrije. Kroz stipendijski program tvrtke Rimac Technology rast će i napredovati u dinamičnom i izazovnom okruženju. Ovisno o afinitetima i potrebama, stipendisti će moći odabrati područje za obavljanje stručne prakse, izradu diplomskog rada i seminarskih radova', navodi se u priopćenju.

Prijavna dokumentacija treba sadržavati sljedeće:

  • životopis na engleskom jeziku
  • motivacijsko pismo s objašnjenjem relevantnosti studijskog smjera za Rimac Technology - na engleskom jeziku
  • prijepis ocjena (prosjek ocjena) tijekom dosadašnjeg studija
  • potvrde o postignućima na natjecanjima, dobivenim priznanjima, nagradama, dodatnom obrazovanju, aktivnom sudjelovanju u udrugama i sličnim aktivnostima (dodatni bodovi)
  • potvrdu o redovnom upisu 1. ili 2. godine diplomskog studija za akademsku godinu 2023./2024.
  • potpisanu izjavu studenta da nije korisnik druge obvezujuće stipendije

Prijave za natječaj podnose se do 02.10.2023. u elektroničkom obliku putem e-mail adrese: scholarship@rimac-technology.com.