PONUDA POSLOVA

Razmišljate o promjeni posla? Provjerili smo što se nudi

02.11.2023 u 10:10

Bionic
Reading

MojPosao i ovog tjedna donosi pregled atraktivnih oglasa za otvorena radna mjesta

Tvrtka Kordek d.o.o. iz Sesveta bavi se servisiranjem osobnih i lakih teretnih vozila. Zbog većeg obima posla u potrazi su za Automehaničarom (m/ž). Od kandidata traže SSS automehaničara, minimalno 10 godina radnog iskustva dok je poznavanje rada s dijagnostikom prednost. Prijaviti se možete do 6. studenoga.

Dream Yacht Croatia d.o.o. najveća je charter tvrtka na svijetu koja se bavi iznajmljivanjem jedrilica i katamarana u potrazi je za Tehničarom u charteru (m/ž). Od budućeg kolege/ice očekuju znanje engleskog jezika, dok je poznavanje dodatnih jezika prednost kao i prethodno radno iskustvo na istim ili sličnim pozicijama. Svoj životopi možete poslati do 10. studenoga.

Pridružite se Lesnina H d.o.o. timu i postanite dio priče o najvećoj i najuspješnijoj trgovini namještajem u Hrvatskoj. Za svoj tim traže Skladištara (m/ž) koji će biti zadužen za preuzimanje i skladištenje robe u skladištu, pakiranje i utovar robe za otpremu, izdavanje robe kupcima te obavljanje fizičkih poslova prilikom manipulacije robom. Više informacija o radnom mjestu kao i uvjetima za prijavu potražite u oglasu, a prijaviti se možete do 10. studenoga.

ANDRITZ Digital Factory d.o.o u potrazi je za Software Developer Engineer (m/f) koji će biti dio mladog i veselog tima koji zajedničkim snagama razvija digitalna rješenja za vlastite potrebe, ali i klijente. Od kandidata očekuju minimalno pet godina radnog iskustva, odlično znanje engleskog jezika, poznavanje Angular/React/VueJS frameworksa te JavaScripta, jQuerya, i TypeScripta. Oglas za posao aktivan je do 26. studenoga.

Pet Network International d.o.o. je tržišni lider u specijaliziranoj maloprodaji hrane i opreme za kućne ljubimce u Hrvatskoj i regiji. Uslijed rasta poslovanja traže Veterinara / dr. vet. med. (m/ž) na više lokacija za rad u veterinarskoj ljekarni unutar poslovnice. Budućim kolegama nude stručnu edukaciju, upoznavanje s proizvodima, mogućnost osobnog razvoja kroz edukacije te rad u dinamičnom i timskom okruženju s odličnom atmosferom. Ako ste komunikativni, ljubazni i volite životinje pošaljite im svoj životopis jer prijave primaju do 29. studenoga.