TRŽIŠTE RADA

Razmišljate o promjeni posla? Provjerili smo tko zapošljava i kakvi su uvjeti

25.01.2024 u 10:25

Bionic
Reading

I ovog tjedna portal MojPosao nudi atraktivne poslove

Vulkal, vodeća tvrtka u Republici Hrvatskoj za distribuciju pneumatika i naplataka za sve vrste vozila, zapošljava na poziciji: Vulkanizer (m/ž). Potrebno je posjedovati najmanje 3 godine prethodnog radnog iskustva, a novim kolegama nude dinamično okruženje, topli obrok, poklon bon za Uskrs, regres, godišnje nagrade, kontinuirano usavršavanje, motivacijski program i stimulativna primanja. Ako su te zainteresirali, javi im se najkasnije do 3. veljače.

Gemma B&D je trideset godina distributer bijele tehnike premium kvalitete. Zbog povećanja opsega posla traže ozbiljne i odgovorne osobe za poziciju: Administrator u odjelu servisa (m/ž). Posao podrazumijeva unos i razduženje rezervnih dijelova po radnim nalozima i svu prateću administraciju servisnog odjela. Njihova ponuda uključuje ugodno radno okruženje, interne edukacije, stimulativna primanja i mogućnost dodatnih nagrada. Prijave primaju do 6. veljače.

Biomedica Grupa, dio AddLife švedskog koncerna, vodeći je distributer IVD proizvoda, medicinskih proizvoda, proizvoda iz područja Life Science (LS) i drugim medicinskih proizvoda. Njihov profesionalni tim nudi neusporedivu kombinaciju znanja, iskustva i predanosti klijentima u svom poslu, a trenutno su u potrazi za Djelatnikom u prodaji medicinskih proizvoda (m/ž). Zainteresirani kandidati moraju imati barem 3 godine iskustva na terenu ili radu s klijentima i biti spremni na putovanja. Prijave na oglas primaju sve do 22. veljače.

AMADRIA PARK, vodeća hotelska grupacija u Hrvatskoj koja upravlja hotelima kategorije 4 i 5 zvjezdica na lokacijama Šibenik, Opatija i Zagreb, poziva te da im se pridružiš na poziciji: MAT administrator (m/ž). Osim stimulativnih primanja, nude ti i motivirajuću radnu okolinu, profesionalni rast i razvoj te mogućnost napredovanja i zasnivanja stalnog radnog odnosa. Ako su te zainteresirali, svoj životopis im pošalji do 2. veljače.

Grupa NEXION, svjetski lider u proizvodnji automobilske opreme, traga za pojačanjem na radnom mjestu: Radnik na poslovima montaže i proizvodnje (m/ž). Opis posla podrazumijeva montažu automatskih strojeva za auto industriju, prethodno radno iskustvo u radu procesa montaže je poželjno, a prednost pri zapošljavanju imat će organizirane, ažurne i točne osobe sklone timskom radu. Javi im se najkasnije do 29. siječnja.