odlična prilika

Razmišljate o promjeni posla? Poznati brendovi zapošljavaju na vodećim pozicijama, ovo su uvjeti

27.10.2022 u 12:37

Bionic
Reading

I ovog tjedna portal MojPosao izdvojio je nekoliko atraktivnih poslovnih prilika. Možda se upravo vama smiješi novi posao

Timski si radnik koji voli pregovarati i može efikasno komunicirati? Poznaješ barem jedan strani jezik? Spreman/na si na česta putovanja? Ne traži dalje! Pridruži se uspješnom timu Plodina na poziciji: Voditelj projekta u Službi ekspanzije (m/ž). Nude ti vrlo stimulativna primanja, priliku za napredovanje i razvoj, dinamičan posao i raznolikost radnih zadataka te mogućnost stalnog zaposlenja. Ako su te zainteresirali, javi im se do 1. studenog.

Oni su globalna grupa za inovativne sustave grijanja, ventilacije, hlađenja i klimatizacije, u kojoj sa svakim možeš biti na 'ti'. Stabilan su poslodavac uz kojeg se možeš razvijati i rasti. Kod njih ne samo da možeš imati stvarno dobre ideje, već ih možeš i provesti u djelo. Oni su Daikin i trenutno zapošljavaju na radnom mjestu: Technical support engineer (m/ž). Zajedno s njima zakorači na sljedeću stepenicu svoje karijere! Javi im se najkasnije do 17. studenog.

Merit Media Int. surađuje s vodećim svjetskim kompanijama u području elektroenergetike i industrije transformatora. S ciljem osnaživanja postojećeg tima, tragaju za Suradnikom u poslovima digitalizacije (m/ž) koji će preuzeti poslove planiranja, upravljanja i koordinacije digitalnih sadržaja. Zauzvrat nude izazovan i dinamičan posao na svjetskom tržištu, mogućnost usavršavanja i profesioanlnog razvoja, stimulativna primanja te suradnju s vrhunskim svjetskim stručnjacima. Oglas ostaje aktivan do 24. studenog.

Renomirani austrijski brand Palmers s bogatom 108 godišnjom tradicijom traži pojačanje na poziciji: Voditelj poslovnice (m/ž). Zainteresirani kandidati moraju posjedovati prethodno radno iskustvo na istim ili sličnim poslovima, a novim kolegama nude atraktivne bonuse te plaćene putne troškove javnog prijevoza, stvaranje vlastitog tima i radne atmosfere te sigurnost obiteljske internacionalne tvrtke s bogatom tradicijom. Prijave primaju do 4. studenog.

Krasi te sposbnost osmišljavanja i provedbe učinkovitih projekata obuke i razvoja? Imaš izvrsne usmene i pisane komunikacijske vještine? Entuzijastična si i kreativna osoba? Lush manufaktura, globalni lider u kozmetičkoj industriji traži upravo tebe! Do 5. studenog prijavi se na oglas za poziciju Learning and Development Specialist (m/ž) i postani dijelom njihovog tima. Nude ti kompetitivnu plaću i brojne benefite, rad u međunarodnom okruženju te profesionalni rast i razvoj.