TRŽIŠTE RADA

Razmišljate o promjeni posla? Izdvojili smo nekoliko zanimljivih oglasa

15.12.2023 u 09:59

Bionic
Reading

I ovog tjedna portal MojPosao donosi atraktivne poslovne prilike

MELLON Hrvatska, podružnica Mellon Technologies i član Mellon Grupe, traži stručnog Tehničara za terenski rad (m/ž) koji će se pridružiti njihovom timu za održavanje i servisiranje EFT POS uređaja. Iskustvo u radu s EFT POS uređajima je prednost, ali nije uvjet, a nude ti mogućnost profesionalnog razvoja u dinamičnom radnom okruženju, konkurentnu naknadu, mogućnost obuke i usavršavanja, odlične uvjete za rad i sjajne kolege. Javi im se najkasnije do 17. prosinca.

Posjeduješ minimalno 3 godine iskustva u prodaji, s naglaskom na industriju drveta ili srodnih proizvoda? Krase te izvrsne komunikacijske vještine i sposobnost pregovaranja? Spreman/na si za putovanja i rad u dinamičnom okruženju? Odlično! Do 17. prosinca javi se na oglas za radno mjesto Prodajni predstavnik (m/ž) i postani dio tvrtke Kronospan. Nude ti mogućnost rada u perspektivnoj industriji, obuke i školovanja, te odlične uvjete rada.

Tvrtka MS Tech zapošljava na radnom mjestu: Quality Assurance (QA) Document Specialist (m/ž). Potrebno je posjedovati najmanje 3 godine prethodnog radno iskustva na relevantnim poslovima, a novim kolegama nude kontinuirano stručno usavršavanje i edukacije, mogućnost rada u inozemstvu, fleksibilno radno vrijeme, stimulativnu zaradu, raznolikost i inkluzivnost, dodatno zdravstveno i mirovinsko osiguranje te razne teambuilding aktivnosti. Javi im se najkasnije do 28. prosinca.

Tvrtka BAUHAUS - specijalist za radionicu, kuću i vrt - od prvog dana čvrsto vjeruje da su zaposlenici najjača tvrtkina karika. U to se možeš uvjeriti ako im se pridružiš na radnom mjestu: Stručnjak za zaštitu na radu (m/ž). Očekuju te mogućnost razvoja karijere u rastućoj i vodećoj međunarodnoj tvrtki, trinaesta plaća, nagrade za radne rezultate, prigodne godišnje nagrade (uskrsnica i božićnica), naknada za topli obrok i sjajni kolege, a prijave primaju do 18. prosinca.

DOMUS PLUS PROJEKTIRANJE, vodeći projektni ured u projektiranju održivih i zelenih niskoenergetskih montažnih objekata, zapošljava Glavnog projektanta/ovlaštenog arhitekta (m/ž). Nude ti rad u 3D CAD/CAM sustavu, fleksibilno radno vrijeme, mogućnost dodatne zarade, mogućnost napredovanja i edukacije te rad u mladom i dinamičnom okruženju gdje se cijeni timski rad. Ako su te zainteresirali, javi im se najkasnije do 18. prosinca.