TRŽIŠTE RADA

Razmišljate o promjeni posla? Izdvojili smo nekoliko zanimljivih oglasa

12.10.2023 u 12:35

Bionic
Reading

I ovog tjedna portal MojPosao izdvaja atraktivne poslovne prilike

AVITEH Audio Video Tehnologije, vodeća tvrtka na tržištu profesionalne foto, video i audio opreme, traži pojačanja na sljedećim pozicijama: Referent u administraciji i računovodstvu (m/ž), Prodajni referent za foto i video opremu (m/ž), Administrator u odjelu servisa (m/ž). Novim kolegama nude značajan stimulacijski paket pored redovnih primanja, rad u moderno opremljenom prostoru, dinamičan posao i odlične kolege. Javi im se najkasnije do 17. listopada.

Kontinuirano rastu i otvaraju nove poslovnice, ulažu u visoke standarde u svim segmentima poslovanja te razvoj odnosa sa poslovnim partnerima i klijentima. Glavni aduti po kojima se ističu kao poslodavac su stimulativna primanja, mogućnost internog rasta i razvoja te ugodno radno okruženje u kojem rade odlični ljudi! Oni su Interigre, a trenutno su u potrazi za osobom koja će im se pridružiti na radnom mjestu: Hostesa/Operater u automat klubu (m/ž). Prijave primaju do 30. listopada.

TEHNO - ZAGREB, tvrtka za prodaju i ovlašten servis profesionalne opreme renomiranih proizvođača ugostiteljske opreme, traži osobu za rad na radnom mjestu: Serviser profesionalne ugostiteljske opreme (m/ž). Kako bi te potaknuli na prijavu, nude ti početni trening i dodatno osposobljavanje, rukovodstvo koje prepoznaje i osnažuje potencijal, okruženje koje potiče kontinuirani profesionalni razvoj i napredak te rad u timu u kojem se cijeni i poštuje različitost i nove ideje. Zvuči zanimljivo, javi im se do 19. listopada.

U Kelteksu ne izrađuju samo inovativne tehničke tekstile, oni istovremeno grade budućnost koja je čvrsta, jaka i održiva. Zaposlenici su okosnica njihovog uspjeha i nastoje stvoriti radno mjesto koje osnažuje, njeguje i potiče rast. Trenutno tragaju za osobom koja će im se pridružiti na radnom mjestu Product Manager (m/ž), a nude ti fleksibilno radno vrijeme, mogućnost povremenog rada od kuće, interne i eksterne edukacije, naknadu za topli obrok, jubilarne nagrade te sufinanciranje 50% iznosa trudničkog tečaja za roditelja i koješta drugo. Svoj životopis im pošalji 24. listopada.

Media One brine o svojim zaposlenicima. Više od 250 mladih stručnjaka iz svih dijelova svijeta temelj su njihove kompanije. Kako bi pokazali zahvalnost, pobrinuli su se da radna okolina njihovih zaposlenika bude što ugodnija. Zdrava i poticajna okolina, kolege koje su spremne pomoći u svakom trenutku i želja za napretkom otvaraju sva vrata na tvom Media One putu. Zapošljavaju Agenta za video identifikaciju (m/ž), a nude ti atraktivna primanja, fleksibilno radno vrijeme, bonus dobrodošlice, naknadu za dječji vrtić (cjelokupni iznos) i plaćene edukacije. Prijave primaju do 27. listopada.