provjerite ponudu

Razmišljate o promjeni posla? Izdvojili smo nekoliko atraktivnih poslovnih prilika

04.08.2022 u 09:29

Bionic
Reading

Ako ste ovog ljeta odlučili da je vrijeme za promjenu posla, portal MojPosao donosi zanimljivu ponudu

MLINAR pekarska industrija već je dugi niz godina vodeća kompanija u pekarskoj industriji u Hrvatskoj i regiji, a prisutan je brend i na inozemnim tržištima. Mlinarov profesionalan i ambiciozan tim nastavlja širiti i unapređivati poslovanje uz kontinuirano investiranje u tehnologiju i proizvodne kapacitete te u vrhunski uređenu mrežu prodajnih mjesta. Želite li biti dio toga tima i doprinijeti uspješnom razvoju Mlinara Vašom predanošću, znanjem i iskustvom? Prijavite se na poziciju Vozač (m/ž) ako imate minimalno 1 godinu radnog iskustva na istim ili sličnim poslovima, a ostale uvjete i benefite koje nudi Mlinar pročitajte u sklopu natječaja te im pošaljite svoj životopis do 7. kolovoza.

TUBLA je u potrazi za djelatnikom na poziciji Referent nabave i prodaje (m/ž) u Čakovcu. Prijavite se za ovu poziciju do 6. kolovoza ako imate položenu vozačku B – kategorije i odlično poznajete engleski jezik te ste spremni na upoznavanje specifičnih tehnologija i znanja vezanih uz kompaniju. Poželjno je poznavanje i talijanskog jezika te rada u SAP-u. Od kandidata očekuju temeljitost i pedantnost, spremnost na preuzimanje odgovornosti i sposobnost rada pod vremenskim ograničenjima.

Interigre d.o.o. za igre na sreću u automat klubovima je hrvatska tvrtka u vlasništvu internacionalne grupacije za igre na sreću Novo Swiss AG sa sjedištem u Švicarskoj. Glavni aduti po kojima se ističu kao poslodavac su briga za radnike, što uključuje usavršavanje, edukacije i osobni razvoj, a sve u ugodnoj radnoj atmosferi. Pridružite im se na poziciji Tehničar (m/ž) koja obuhvaća servisiranje kvarova elektroničkih i mehaničkih dijelova aparata za igre na sreću, zamjene rezervnih i potrošnih dijelova, održavanje uređaja te povezivanje sustava. Radno mjesto podrazumijeva terenski rad na području Šibenika i Zadra radnim danima 8.00-16.00 sati, sa osiguranim službenim vozilom i slobodnim vikendima. Za sve kandidate postoji obuka za rad i kreće se od jednostavnijih procesa ka složenijim, a prijaviti se možete do 16. kolovoza.

Lesnina Vas poziva da se pridružite njihovom timu i postanite dio priče o najvećoj i najuspješnijoj trgovini namještajem u Hrvatskoj. Prijavite se na otvoreno radno mjesto Tehničar za izmjere (m/ž) u Servisnom centru Zagreb. Poželjno je iskustvo u montaži kuhinja te poznavanje rada u programima za crtanje. Kao zaposlenika Lesnine očekuje Vas božićnica, plaćeni troškovi prijevoza, osiguran parking i jubilarne nagrade. Ostale uvjete i pogodnosti provjerite u sklopu natječaja te im pošaljite svoju prijavu do 13. kolovoza.

ECCO je premium brand koji je s proizvodnjom obuće započeo još 1963.g. u Danskoj, a danas ima više od 1000 trgovina u cijelome svijetu. Ovom prilikom traže osobu koja će se pridružiti globalnom ECCO HR timu na poziciji HR koordinator (m/ž) kao koordinator za ljudske resurse i maloprodaju za Hrvatsku, Srbiju, Mađarsku i Sloveniju. Traže proaktivnu osobu koja je samostalna u radu, orijentirana na postizanje rezultata i pronalaženje rješenja. Potrebno je imati 1-3 godine radnog iskustva, a prednost je poznavanje rada u bazama podataka i spremnost na usvajanje informatičkih vještina. Ako ste se prepoznali u ovom oglasu, pošaljite im svoj životopis na engleskom jeziku do 13. kolovoza.

Cjelokupnu ponudu aktivnih oglasa za posao možete pronaći na portalu MojPosao. Najnovije oglase, vijesti i savjete iz svijeta tržišta rada potražiti i na MojPosao LinkedIn profilu.