poruka bivšem vlasniku

Ramljak: Žao mi je Todorića, njemu je sad najteže

09.10.2017 u 17:25

Bionic
Reading

Nakon predstavljanja revizorskog izvješća Agrokora, koje je pokazalo mnoge nepravilnosti, Ante Ramljak kazao je da je podnio kaznenu prijavu protiv odgovornih iz Uprave kompanije. Iako, u pravilu ne reagira na blogove Ivice Todorića, danas je napravio iznimku

'Od prvog sam dana zauzeo stav da na te blogove ne odgovaram, ali ne smijem voditi polemiku kroz medije s Todorićem, njemu je sada najteže, sam zna što je ovdje bilo i stvarno mu nikad ni u jednom trenutku nisam želio loše. On je u situaciji da brani sebe napadom i mislim da će na nekom drugom mjestu morati odgovoriti na puno pitanja', kazao je Ramljak upitan za blog Ivice Todorića i njegovu najavu da će Ramljaka kazneno prijaviti.

'PricewaterhouseCoopers izvijestio o svim ovim nepravilnostima, mi smo nakon ovih nalaza angažirali forenzičku kompaniju koja bi trebala ispitati svaku stavku i pokazati nam gdje je ova razlika u novcu stvarno otišla. Ja sam nakon tog dopisa danas već poduzeo određene zakonske aktivnosti. Podigao sam kaznenu prijavu priotiv odgovornih osoba koje su u tom trenutku bile u upravi kompanije. Govorim o 2016. godini', kazao je Ramljak.

  • +17
Jahta Ivice Todorića prodaje se već neko vrijeme Izvor: Pixsell / Autor: Dino Stanin

'Nisam čuo da je Todorić najavio da će podnijeti kaznenu prijavu protiv mene. Budući da se radi o osjetiljivim stvarima, ne mogu iznositi detalje', kazao je Ramljak upitan je li čuo da će ga Todorić tužiti. 

'Sve je izgledalo fantastično dok nije puklo, kazao je, a o prebacivanju privatnih troškova na kompaniju nije želio detaljno govoriti, ali je rekao kako su tu i ljetovanja, modena ljetovališta,  helikopteri i brodovi i avionske karte, kao i drugi troškovi.

Todorić je danas, podsjetimo, na svom blogu najavio podizanje kaznene prijave protiv Ramljaka.

  • +66
Na prodaju je i Todorićeva Villa Castello Izvor: Cropix / Autor: Goran Sebelic / CROPIX