GLOBAL FINANCE:

Raiffeisen ima najbolje privatno bankarstvo u Hrvatskoj

02.11.2016 u 10:52

Bionic
Reading

Friedrich Wilhelm Raiffeisen Privatno bankarstvo (FWR) proglašeno je najboljim privatnim bankarstvom u Hrvatskoj od strane specijaliziranog financijskog magazina Global Finance iz New Yorka. FWR Privatno bankarstvo Raiffeisen banke ove je godine osvojilo prestižnu titulu 'The World's Best Private Banks 2017', te postavilo visoki standard kvalitete u segmentu privatnog bankarstva

Global Finance objavio je rezultate za najbolja privatna bankarstva u svijetu, dok će potpuno izvješće biti dostupno u prosinačkom izdanju magazina.

Stručni žiri uredništva magazina Global Finance, biralo je pobjednike prema velikom broju parametara iz industrije privatnog bankarstva te su korišteni svi raspoloživi podaci iz relevantnih provedenih istraživanja tržišta, komentara i analiza analitičara i menadžera, te podataka podnesenih od strane korisnika usluga privatnog bankarstva.

Michael Georg Müller,
predsjednik Uprave Raiffeisenbank Austria ovom je prilikom izjavio: 'Nagrada koju smo dobili je uistinu potvrda visoke profesionalnosti i kvalitete usluga privatnog bankarstva koju nudimo od 2013. godine. Iznimno sam sretan i ponosan što je naša stručnost prepoznata i na međunarodnoj razini te što smo dobili priznanje od strane jednog od najboljih financijskih magazina na svijetu. Nagrada za najbolje privatno bankarstvo će svakako biti i potvrda izvrsnosti našim klijentima. Vjerujem da će i našem timu ovo biti samo daljnji poticaj za davanje maksimuma te da ćemo i u godinama koje slijede ostvarivati najbolje rezultate za svoje klijente'.