trgovine se zatvaraju

Planirate u šoping uoči utakmice? U dva trgovačka lanca najavili su skraćeno radno vrijeme, provjerili smo kako rade ostali

13.12.2022 u 13:52

Bionic
Reading

Hrvatska nogometna reprezentacija večeras se bori za finale – od 20 sati igramo polufinalnu utakmicu s Argentinom. Kako je navijačka euforija na vrhuncu, nekoliko trgovačkih i prehrambenih lanaca odlučilo je raditi skraćeno da bi i njihovi zaposlenici mogli bodriti Vatrene

Konzum je donio odluku da će u danas 13. prosinca njihove prodavaonice raditi skraćeno, do 20 sati. Iznimka je dio prodavaonica u trgovačkim centrima koje će raditi prema redovnom radnom vremenu. Stoga Konzum poziva kupce da obave kupnju na vrijeme.

'Svi prodajni centri Pevex će u utorak 13. prosinca raditi skraćeno, do 19.30, kako bi naši zaposlenici mogli bodriti Vatrene u borbi za finale Svjetskog nogometnog prvenstva!' napisali iz Pevexa.

  • +21
Hrvatski navijači okupljaju se ispred hotela Hilton uoči Argentine Izvor: Cropix / Autor: Tom Dubravec / CROPIX

Kontaktirali smo i s ostalim većim prehrambenim lancima – Lidlom, Sparom i Kauflandom – odakle su nas obavijestili da će raditi po standardnom radnom vremenu (do 21 ili 22 sata), a izuzetak je Interspar u Splitu, koji će raditi do 20 sati. Na internetskim stranicama Plodina nema obavijesti o skraćenom radnom vremenu pa se zaključuje da će i oni raditi po standardnom radnom vremenu, uglavnom do 21 ili 22 sata.

Iz Tommyja su nas obavijestili da sve maloprodajne jedinice imaju redovno radno vrijeme, osim sljedećih: Split (Put Brodarice 6), Šibenik (Ante Šupuka 10), Trogir/Plano (Trogirska cesta 6), koje imaju izmijenjeno radno vrijeme do 19.30 .