koprivnica

Radnicima Podravke uz plaću u prosincu i debeo bonus

19.12.2019 u 09:37

Bionic
Reading

Povodom božićnih i novogodišnjih blagdana, te na ime doprinosa u ostvarenju uspješnih poslovnih rezultata, radnicima Grupe Podravka Hrvatska u prosincu će pored već isplaćenog dodatka na plaću za studeni u iznosu od 1.500 kuna biti dodatno isplaćeno 1.500 kuna neto u novcu jednokratne nagrade, za što će Podravka izdvojiti ukupno 13,2 milijuna kuna.

'Iznimno nas veseli da smo, uz isplate jednokratnih nagrada našim radnicima za ostvarenje uspješnih poslovnih rezultata, od početka ove godine uveli dodatne mjere stimulacije poput povećanja osnovica plaće i fiksnog dodatka, uplate štednje u 3. mirovinski stup, povećanja jubilarne nagrade te povećanja uskrsnice. Vjerujem kako ćemo nastaviti s pozitivnim trendovima poslovanja što će se odraziti kroz daljnje poboljšanje statusa naših radnika. Ova dodatna nagrada u prosincu zasigurno će razveseliti sve naše radnike i stvoriti im ugodniju atmosferu u predstojeće blagdansko doba', istaknuo je Marin Pucar, predsjednik Uprave Podravke.

Pozitivni trendovi poslovanja u 2018. godini nastavljeni su i u 2019. godini, stoga je, u skladu s poslovnim ostvarenjima, Podravka značajno poboljšala i materijalna prava svojih radnika. Radnicima Podravke ove je godine pored plaće na ime raznih dodataka isplaćeno prosječno 10.100 kuna neto te im je u treći dobrovoljni mirovinski fond po izboru radnika uplaćeno dodatnih 1.000 kn neto.

Isplatom nagrada i dodataka na plaću Uprava Podravke želi zahvaliti na zalaganju i trudu svim radnicima koji svakodnevno daju svoj doprinos rastu i razvoju kompanije, ostvarujući tako uspjehe na domaćim i brojnim inozemnim tržištima.