PONUDA POSLOVA

Prvi regionalni Virtualni dan karijera i znanja

13.10.2010 u 16:12

Bionic
Reading

Danas se na adresi www.dankarijera.com održava prvi regionalni Virtualni dan karijera i znanja u organizaciji portala MojPosao (www.mojposao.net) te vodećih portala za zapošljavanje u Bosni i Hercegovini (Posao.ba) i Srbiji (Infostud.com)

Iako je ovo treći virtualni sajam koji se organizira u Hrvatskoj, s uključivanjem izlagača iz susjednih zemalja, on poprima regionalni značaj, jača međusobnu suradnju tvrtki i edukativnih ustanova s ovih prostora i potiče mobilnost na tržištu rada.

Otvoren poslije ponoći, sa službenim početkom 13. listopada, sajam je u jutarnjim satima zabilježio preko 7.000 posjetitelja, a od 10 sati ujutro u svakom trenutku aplikaciju pregledava više od 400 aktivnih korisnika, što je jasan pokazatelj kako se može očekivati da će u znatnoj mjeri premašiti posjećenost dosadašnjih virtualnih sajmova, od kojih je svaki zabilježio po 30.000 posjetitelja.

Na regionalnom Virtualnom danu karijera i znanja predstavit će se ukupno 47 izlagača koji trenutno oglašavaju preko 140 natječaja za otvorena radna mjesta i više od 70 edukativnih programa. Izložbeni prostor je podijeljen u tri dijela između zemalja sudionika - Hrvatske, Bosne i Hercegovine te Srbije.

U sklopu hrvatskog dijela sajma svoju će ponudu predstaviti: Japan Tobacco International, Deloitte, Vip, Würth, INA, T-HT, Zagrebačka banka, Zona znanja, Berlitz, Ciklopea, Consulteam, Kofax, Manpower i NetAkademija.

Posjetitelji u sklopu sajma mogu jednostavno i brzo pregledati ponudu otvorenih radnih pozicija i edukativnih programa izlagača te putem chata opušteno razgovarati s predstavnicima kompanija i edukativnih ustanova.

Za posloprimce koji osim kontakta putem aplikacije sajma žele ostvariti i osobni kontakt s poslodavcima na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu organizirane su radionice na kojima će se predstaviti neki od regionalnih izlagača.