novost na tržištu

Prvi korak u poslovni svijet: Pokretanje businessa uz wellness managericu Mary Novosel

28.08.2023 u 20:34

Bionic
Reading

Često se čujemo da je tržište prirodne kozmetike zasićeno, postoje brojne škole i tečajevi na temu lifestyle tretmana i izrade prirodnih pripravaka. Mjesta ima za svakoga tko će uložiti truda i znanja u formuliranje nekog novog inovativnog proizvoda.

Ideja je ključ, srž poslovanja od čega sve kreće. Bez nje nema uspjeha pa, stoga, procesu njezina osmišljavanja treba pristupiti ozbiljno.

Za oni koji trebaju razradu ideje i biznisa, koji ne znaju kako započeti svoju priču, pomoći će stručni tim Mary`s SweetsStručni tim Mary's Sweets pod vodstvom istaknute aromaterapeutkinje i wellness managerice Mary Novosel, o kojoj smo ranije pisali, u suradnji s marketinškom tvrtkom Bez panike u vlasništvu Anere Škurić.

Do sada su osmislili i pomogli probijanju na tržište brojnim brendovima prateći ih od prvih koraka. Od osmišljavanja pa sve do gotovog proizvoda, njegove promocije na webu i društvenim mrežama te traženja potencijalnih poslovnih partnera i distributera. Sada su za osmislili edukacije koje će obuhvatiti teme bitne za poslovanje i marketing kako bi klijente što bolje pripremili za njihov uspješan prvi korak u poslovni svijet. Više o njihovim edukacijama i savjetovanju, može se pogledati ovdje.