MOJPOSAO

Provjerite ovotjedne poslovne prilike

07.07.2017 u 08:53

Bionic
Reading

Portal MojPosao ovoga tjedna predlaže zaposlenje u pet renomiranih hrvatskih tvrtki. Zapošljavaju Vidokrug, Hadria, AFM, Interigre i Telegra

Putnička agencija Vidokrug osnovana je 2006. godine u Dubrovniku. Postojeći tim od 40 djelatnika žele proširiti novim zaposlenicima na dvije pozicije: Vozač i Booker. Kandidatima je osiguran smještaj i prijevoz, a postoji i mogućnost zasnivanja stalnog radnog odnosa. Detalje provjerite u oglasima na MojPosao.

Tvrtka HADRIA obavlja djelatnosti vezane uz turizam, kroz hotel Loža i kamp Straško. Uz 50 stalnih djelatnika tijekom sezone, tvrtka zapošljava između 120 i 150 sezonskih djelatnika, a trenutno zbog unapređenja poslovanja i razvoja zapošljavaju osobe za radno mjesto spasioca na plaži. Obavezno je imati položen odgovarajući ispit za spasioca, a radno iskustvo je poželjno. Svi zainteresirani mogu se prijaviti na oglas do 14. srpnja.

AFM d.o.o. je domaća tvrtka čija je osnovna djelatnost pružanje usluga iz domene facility managementa, energy managementa i management konzaltinga uz primjenu visokih standarda poslovne etike. U potrebi su za djelatnicima na radno mjesto kućnog majstora – tehničara u hotelu ili kampu. Potrebno je iskustvo na relevantnim poslovima, zvanje električara/strojarskog tehničara, poznavanje elektroinstalacija i automatskih sustava na objektu... Ostale uvjete provjerite na MojPosao i pošaljite prijavu do 9. srpnja.

Interigre d.o.o. je hrvatska podružnica austrijskog brenda Novomatic te jedna od najuspješnijih hrvatskih tvrtki u djelatnosti igara na sreću. Trenutno zapošljavaju recepcionera u casinu. Opis posla je vrlo jednostavan - registracija posjetitelja, a ukoliko su gosti već registrirani, dovoljno ih je ljubazno pozdraviti i uputiti u igru. Očekuje vas smjenski rad od 40 sati tjedno, stabilan poslodavac, uredna primanja i mogućnost stalnog zaposlenja. Uz prijavu, koja je moguća do 15. srpnja, pošaljite i fotografiju.

TELEGRA je vodeća tvrtka u Hrvatskoj i jedna od vodećih u Europi u svom području, s preko 25 godina iskustva u razvoju i proizvodnji uređaja te programskih aplikacija inteligentnih sustava za nadzor i kontrolu prometa. Kako bi nastavili širiti uspješnu priču, zapošljavaju kreativnog i marljivog kandidata na poziciji Java developera. Poslodavac nudi rad na složenim, zanimljivim i inovativnim projektima u međunarodnom okruženju, rad s najnovijim tehnologijama te izvrsne radne uvjete, a što je sve potrebno za prijavu, provjerite na MojPosao.

Registrirajte se već danas za sudjelovanje na @Novathon #withPBZ!  Kreirajte najbolje rješenje za još jednostavnije bankarstvo i osvojite 75 tisuća kuna. Doznajte više: https://www.novathon.net/hr/