DOBRA PRILIKA

Provjerili smo kakvi se poslovi nude na tržištu rada

Ilustracija

Ilustracija

Izvor: PhotoAlto / Profimedia / Autor: James Hardy

Ponuda poslova nikad nije bila veća, a portal MojPosao izdvojio je zanimljive poslovne prilike u velikim tvrtkama

Frizerski studio Lolita iz Splita zapošljava Frizera (m/ž). Opis posla, između ostalog, uključuje pružanje usluge koloristike, muško/ženska šišanja, feniranja i frizure. Prethodno radno iskustvo je poželjno, ali nije uvjet, a nude ti plaću do 7000 kn, bonuse na plaću, dodatne edukacije i usavršavanja, odličnu radnu atmosferu i rad u stručnom timu, među kolegama koji su u svakom trenutku spremni podijeliti svoje znanje. Ako su te zainteresirali, javi im se do 7. srpnja.

PAN-PEK, vodeća tvrtka u proizvodnji pekarskih i slastičarskih proizvoda, traži pojačanje na radnom mjestu: Referent u komercijali (m/ž). Opis posla, između ostalog, podrazumijeva zaprimanje narudžbi kupaca, unos otpremnica i povrata, izradu ponuda i predračuna, aktivnu prodaju putem telefona te koordinaciju narudžbi za maloprodaje. Ako želiš raditi u dinamičnoj sredini orijentiranoj na stalni razvoj i zadovoljstvo svakog zaposlenika, svoj životopis im pošalji do 8. srpnja.

Sentinel Group, tvrtka specijalizirana za razvoj i stvaranje sigurnih platformi otvorenog koda, zapošljava strastvenog Python Developera (m/ž). Pridružit ćeš se rastućem timu iskusnih programera koji su uvijek spremni pomoći rješavanju tehničkih izazova i razvoju tvojih vještina. Nude ti plaću od 1.500 eura, rad na uzbudljivim i inovativnim međunarodnim projektima, fleksibilno radno vrijeme i mogućnost rada na daljinu te motivirajuće i prijateljsko radno okruženje. Rok za prijavu na oglas ističe 19. srpnja.

U njihovoj tvrtki možeš napraviti razliku i postići ne samo financijsku stabilnost nego i karijeru. Vjeruju u vlastiti razvoj talenata gdje svatko tko želi može uspjeti. Njihov ponos su ljudi koji stvaraju sjajnu atmosferu i timski rad. Oni su Sales Power i traže Prodajnog predstavnika (m/ž). Javi im se do 8. srpnja ako voliš jutarnje smjene (09:00 - 16:00), a nude ti i rad u mladom, stručnom, ambicioznom timu, fiksnu plaću i visoke bonuse za postizanje ciljeva, program loyalnosti gdje svakom zaposleniku nakon 6 mjeseci raste fiksna plaća za 500 kn neto, a nakon 12 mjeseci čak 1000 kn!

Tvrtka Selectio u ime svog klijenta, najvećeg domaćeg proizvođača sladoleda te najvećeg distributera smrznute hrane tvrtke Ledo, traga za osobom koja će spremno uskočiti u 'ispražnjene cipele' Analitičara infrastrukture (m/ž). Konkurentna plaća i bonusi, odličan paket pogodnosti, ambiciozan poslodavac s poznatim brendovima i potencijalom rasta, odlični kolege te rad u okruženju koje će poticati tvoj profesionalni rast i razvoj... sve to te očekuje u Ledu! Svoj životopis im pošalji do 8. srpnja.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!