TRAŽITE POSAO?

Traži se prodavač, kuhar, inženjer... Provjerili smo koje tvrtke zapošljavaju

16.11.2023 u 11:21

Bionic
Reading

I ovog tjedna portal MojPosao nudi atraktivne poslovne prilike

Modna kuća MONA, uspješna tvrtka koja se bavi dizajniranjem i prodajom kožne galanterije i kožne te tekstilne konfekcije visokog kvaliteta, poziva te da im se pridružiš na radnom mjestu: Prodavač (m/ž). Nude ti rad u kompaniji s 30 godina drugom tradicijom, stimulativna primanja, organizirane edukacije iz segmenta prodaje, jubilarne nagrade, mogućnost napredovanja, privatno zdravstveno osiguranje te rad u dinamičnom i kreativnom okruženju. Javi im se do 23. studenog.

Započni svoju karijeru na Petrolu! Trenutno zapošljavaju Kuhara (m/ž) koji će biti odgovoran za pripremu jela prema standardima rada, kontrolu kvalitete i kvantitete namirnica, održavanje higijenskih standarda te osposobljavanje novog kadra. Zauzvrat ti nude uređenu te inovativnu radnu okolinu, stručna usavršavanja, naknadu za troškove prehrane, pravo na regres, božićnicu i uskrsnicu te odlične kolege s kojima je užitak raditi. Javi im se do 4. prosinca.

Liburnia Riviera Hoteli, kao najveća hotelska grupacija na Kvarneru sa razlogom ima najdužu hotelsku tradiciju na Opatijskoj rivijeri. Svojim zaposlenicima nude stabilnost, dugoročno zaposlenje, nagrade za radne rezultate te obuke usmjerene na individualne ciljeve i ambicije. Naravno, poslovni razvoj i mogućnost napretka su obavezan dio priče. Cijene i njeguju inovativnost, kreativnost, timski rad i proaktivnost. U sve to se možeš uvjeriti ako se do 24. studenog prijaviš na oglas za radno mjesto: Specijalist u Ljudskim potencijalima (m/ž).

Pedantnost, odgovornost i rukovođenje tvoje su jake strane? Pridruži se timu hotelske kuće Sunce hoteli, na čelu odličnog tima na radnom mjestu: Korporativni voditelj odjela smještaja (m/ž). Potrebno je posjedovati najmanje 3 godine radnog iskustva na istim ili sličnim poslovima, a nude ti rad u inovativnom, dinamičnom i poticajnom okruženju, profesionalni razvoj i usavršavanje, mjesečne nagrade, božićnicu, topli obrok i sjajne kolege. Javi im se do 30. studenog.

Enea je švedska tvrtka s više od pola stoljeća iskustva u stvaranju komunikacijskih proizvoda i razvoju softverskih temelja za povezanije društvo. Tvrtka je u potrazi za 'pojačanjem', odnosno osobom koja će im se pridružiti na poziciji: Senior Software Engineer (m/ž). Novim kolegama nude fleksibilno radno vrijeme, odlične kolege koji su uvijek tu za tebe, dodatne zdravstvene pogodnosti, teambuilding aktivnosti, božićnicu i regres. Javi im se do 30. studenog.