PONUDA POSLOVA

Pripremite životopise i pronađite posao već danas!

02.06.2017 u 14:44

Bionic
Reading

Moj Posao odabrao je i ovoga tjedna nekoliko atraktivnih pondau za posao za motivirane profesionalce

Moćan product zapošljava Prodavača u Vodicama, Murteru, Tisnom, Šibeniku i Tribunju koji će: prodavati pekarske proizvode, izrađivati sendviče, posluživati kupce te ih svakodnevno informirati o proizvodima. Idealan zaposlenik je komunikativan i spreman na timski rad. Poslodavac osigurava smještaj za zaposlenike koji dolaze iz drugih županije, a uz dogovor je moguć i rad u smjenama. Na oglas se možete prijaviti do 2. lipnja.

Tvrtka Hadria registrirana je u Novalji, na otoku Pagu, a predmet poslovanja tvrtke su djelatnosti vezane uz turizam. Unutar navedenih organizacijskih jedinica, obavlja se i niz pratećih djelatnosti, a tvrtka zapošljava oko 50 stalnih radnika te tijekom sezone između 120 i 150 sezonskih radnika.

Radi unapređenja poslovanja i daljnjeg razvoja tvrtke, zapošljavaju Čistača/ Čistačicu – Spremača/ Spremačicu. Posao se odnosi na čišćenje i pospremanje mobilnih kućica i sanitarnih prostorija u kampu prema svakodnevnom rasporedu rada.  Poslodavac nudi radni odnos na određeno vrijeme uz mogućnost dobivanja statusa stalnog sezonskog radnika, stimulativni dio plaće za izvrsnost, smještaj u kampu, dva topla obroka te osmosatno radno vrijeme u dvije smjene.

Žuvela je tvrtka koja se bavi otkupom, preradom i distribucijom ribe i morskih plodova, sa sjedištem u Hvaru. Trenutno zapošljavaju Voditelja komercijale koji će aktivno raditi na promociji i prodaji ribe i morskih plodova, redovno posjećivati prodajne točke, educirati i brinuti se o kupcima te analizirati tržište i izvještavati o rezultatima prodaje.

Idealan kandidat ima iskustvo rada na istim ili sličnim poslovima, a poželjno je da poznaje potrebe u ugostiteljstvu. Ako imate pozitivan stav i pristup prema radu s ljudima, skloni ste raditi u timu, a imate i razvijene upravljačke sposobnosti – prijavite se na ovaj oglas do 7. lipnja putem MojPosao.

Lovrić zapošljava Pizza majstora za rad u restoranu Lađa u Ražnju, a poželjno je radno iskustvo na poslovima pripreme pizza. Poslodavac nudi smještaj i hranu te plaću od 10.000 kuna koja ovisi o znanjima i sposobnostima kandidata. Na ovaj oglas se putem MojPosao možete prijaviti do 8. lipnja.

Restoran 360 smješten je unutar velikih zidina Dubrovnika, s pogledom na luku i prekrasnim pogledom na prekrasnu dubrovačku arhitekturu. Trenutno zapošljavaju otvorene, kreativne zaposlenike koji su stručni u onome što rade, odgovorni i profesionalni u svom poslu te usmjereni na cilj.

Trenutno otvorene pozicije su Konobar, Sommelier i Kuhar.  Poslodavac nudi radni odnos na određeno vrijeme s mogućnošću produljenja, osiguran smještaj te rad u dinamičnom i poticajnom okruženju. Na oglas se možete prijaviti do 9. lipnja.