u društvu velikih

Prima grupa sudjeluje na velikom međunarodnom sajmu namještaja u Austriji

22.08.2018 u 10:35

Bionic
Reading

PRIMA GRUPA, najveći hrvatski proizvođač namještaja sudjeluje na velikom međunarodnom sajmu namještaja koji se od 22.08. do 24.08. održava u Austriji (Wels) u organizaciji GIGA Internationala, najveće i najinovativnije asocijacije za namještaj i home accessories u Europi

PRIMA GRUPA se predstavila s novom kolekcijom namještaja za 2018. koju odlikuju suvremeni dizajn, visoka kvaliteta bazirana na pažljivo odabranim prirodnim materijalima, funkcionalnost, modularnost te visoka estetika i trajnost. U novoj kolekciji dominiraju visokokvalitetne tkanine ugodne na dodir, otporne na habanje, a 'must have' postala je kombinacija masivnog drva kao toplog materijala u kontrastu s hladnim metalom koji je iz eksterijera ušao i u interijer te masivno drvo koji je trend već nekoliko godina. Svojim novitetima u programima tapeciranog i masivnog namještaja PRIMA je oduševila sve posjetitelje i trgovce koji su pokazali veliko zanimanje za Priminim proizvodima.

Dugogodišnja prisutnost Prima grupe na zahtjevnom europskom tržištu dovela je do prepoznatljivosti proizvoda vrhunske kvalitete i modernog dizajna što je rezultiralo daljnjim povećanjem izvoza, a kroz sudjelovanje na GIGA sajmu novi Primini proizvodi će se ubrzo naći na policama najvećih europskih trgovaca namještajem. Time se nastavlja pozitivan izvozni trend PRIMA GRUPE na zahtjevno zapadnoeuropsko tržište.