BIKA.NET

Predstavlja svog savjetnika za posao i karijeru

  • Autor: tportal.hr
  • Zadnja izmjena 17.10.2011 11:53
  • Objavljeno 17.10.2011 u 10:24
bikanetic

bikanetic

Izvor: tportal.hr / Autor: Bika.net

Nakon zanimljivog procesa selekcije, Bika.net je odabrao Savjetnika za posao i karijeru .Većinom glasova izabran je Bikanetić, koji je pokazao zavidnu razinu znanja, vještina i iskustva

Ovakav će savjetnik zasigurno biti novost u Hrvatskoj. Osim što će posjetitelje svakodnevno savjetovati, uloga Bikanetića će biti, kako doznajemo, upoznati vas s prilikama koje se nude na tržištu rada i povezati s potencijalnim suradnicima i poslovnim partnerima. Simpatičnog smo Bikanetića uspjeli uhvatiti na par trenutaka i porazgovarati o njegovom novom poslu te općenito o prednostima networkinga tj. umrežavanja.

Portal: G. Bikanetić, kako ste se snašli na novom poslu?

Bikanetić: Promjena je, ali se i dalje bavim ljudskim potencijalima. Pomažem ljudima pronaći ono što žele raditi u životu i savjetujem ih kako to napraviti.

Portal: Što je zapravo Savjetnik za posao i karijeru?

Bikanetić: Kao prvo, to je osoba koja će vam pokazati kako funkcionirati u poslovnom okruženju. Kako se dobro prezentirati, kako kreirati profil, kako se prijaviti na natječaj za posao, kako se ponašati kada dođete na intervju. Sve su to stvari u kojima ja mogu pomoći. Ali to je samo početak.

Portal: Kako mislite?
Bikanetić: Prednost Bika.neta je umrežavanje. Bika.net već broji više od 50.000 registriranih članova i 5000 tvrtki. To je stvarno impresivno. Možete sami zaključiti potencijal pripadanja takvoj mreži.

Portal: Povezivanje s potencijalnim poslodavcima?

Bikanetić: Poslodavcima, kolegama, suradnicima. Zato je na Bika.netu lako pronaći aktualne natječaje za posao, nove prilike za zaposlenje, za promjenu karijere ili za umrežavanje.

Portal: Pogotovo ako ćete ih vi voditi kroz čitav proces?

Bikanetić: Tako je. Ja ću korisnicima biti na raspolaganju za sve upite, kako na Bika.netu, tako i na Facebooku i Twitteru. Pružat ću im relevantne i pravovremene informacije, upućivati u trendove i davati savjete pri odabiru karijere.

Portal: Preporučujete ljudima da otvore profil na Bika.netu?

Bikanetić: Da, preporučujem. Profil na Bika.netu je naprosto ulaganje u vlastiti profesionalni razvoj.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!

Napiši ovdje što ti misliš o ovoj temi