OMV

Predstavlja novi brend MaxxMotion premium goriva

  • Autor: tportal.hr
  • Zadnja izmjena 08.04.2011 11:11
  • Objavljeno 08.04.2011 u 10:13
OMV_MaxxMotion

OMV_MaxxMotion

Izvor: tportal.hr / Autor: OMV

OMV MaxxMotion je novi premium brend na OMV benzinskim servisima u osam zemalja. Od 4. travnja OMV MaxxMotion linija proizvoda dostupna je i u Hrvatskoj. Vozači mogu iskoristiti mnogobrojne prednosti odjednom jer MaxxMotion goriva ne jamče samo bolje performanse na cesti, već i bolju zaštitu motora, smanjenu emisiju i više prijeđenih kilometara

Dolaskom proljeća, OMV benzinski servisi se također mijenjaju; različiti OMV MaxxMotion premium proizvodi već su spremni za točenje. Imenovati novi brend je bio pravi izazov, ali od sada OMV MaxxMotion predstavlja monogbrojne prednosti za vozače i motore automobila.

 

Bolje performanse na cesti

OMV MaxxMotion dizelska goriva imaju višu oktansku vrijednost u usporedbi sa standardnim proizvodima. To je ključno za efikasnije sagorijevanje i manju potrošnju goriva. Ako se koristi redovito, inovativni paket aditiva sprječava gubljenje energije, održava motor čistim i pomaže u očuvanju originalnih performansi motora.

OMV MaxxMotion benzin sadrži specijalne komponente koje smanjuju trenje u motoru. Rezultat toga je rad motora s maksimalnom snagom i bolja iskoristivost goriva, što je primjetno već nakon prvog punjenja spremnika.

Efekt čišćenja za dugovječniji radni vijek motora

Inovativni paket aditiva u isto vrijeme štiti motor od korozije i sprječava naslage. Dimitrij Zadel, generalni direktor OMV Hrvatska izjavio je: 'OMV MaxxMotion proizvodi postižu još više, otklanjanjem akumuliranog, već postojećeg taloga s motora i ubrizgivača goriva. Sa svakim punjenjem spremnika talog će se smanjivati, a time će se produljiti i radni vijek motora.'


Smanjena emisija

OMV MaxxMotion efekt čišćenja na taj način uistinu obnavlja originalnu čistoću motora i dovodi do mjerljivih smanjenja emisije. Veća cetanska vrijednost OMV MaxxMotion dizela ima direktan učinak na performansu sagorijevanja. Motor radi bolje, a i razina buke je znatno smanjena.

 

Više kilometara

Sve tri navedene prednosti uzrokuju bolju iskoristivost goriva, a time i smanjenu potrošnju. 'Sve dok naši kupci redovito koriste OMV MaxxMotion goriva, moći će rjeđe puniti spremnike gorivom', objasnio je Dimitrij Zadel.

Za više informacija o OMV MaxxMotionu posjetite www.omv.hr

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!

Napiši ovdje što ti misliš o ovoj temi