MJEŠOVITI FONDOVI

Postanite vlasnik udjela najuspješnijeg mješovitog fonda

  • Autor: tportal.hr
  • Zadnja izmjena 31.05.2011 12:23
  • Objavljeno 31.05.2011 u 11:51
allianz arena

allianz arena

Izvor: tportal.hr / Autor: LMA propaganda

Postani vlasnik udjela najuspješnijeg mješovitog fonda na tržištu Allianz Portfoliu. Mješovitom fondu s najvećim prinosom u 2010. godini od 9,77 posto, svi ulagači do 30.09.2011. mogu pristupiti bez ulaznih naknada

Allianz Invest svim zainteresiranim ulagačima omogućuje besplatan pristup mješovitom fondu Allianz Portfolio, kojem je prošle godine vrijednost uvećana za čak 9,77 posto - čime se na hrvatskom tržištu pozicionirao kao najuspješniji mješoviti fond. Potencijalni ulagači moći će do kraja akcije uplaćivati sredstva bez naknade - koja se ovisno o visini ulaganja naplaćivala i do tri posto. Ovako je Allianz Invest odlučio proslaviti svoj uspjeh i omogućiti svima lakši pristup fondu.

Mario Staroselčić, predsjednik Uprave Allianz Investa ukazuje na izrazito niske tjedne promjene cijene u fondu – čime se dokazao kao izvrsna investicija za sve one koji traže stabilnost, ulaganje uz minimalan rizik te maksimizaciju potencijalnog prinosa. „Allianz Invest prati aktualne trendove kao i navike potencijalnih ulagača te u skladu s time pronalazi rješenja primjerena onima koji vlastitim ulaganjima žele zaraditi“ - istaknuo je Staroselčić.

Allianz Portfolio prvenstveno ulaže prikupljenu imovinu u obveznice i dionice. Najniža uplata iznosi 2,500 kuna, a ako je ulagač već uplatio taj iznos i nije ga povukao, najmanji iznos sljedećih uplata je 1000 kuna. Ukupna imovina kojom je Allianz Invest upravljao na dan 31.prosinca 2010. iznosila je 183,8 milijuna kuna od čega 7,5 milijuna kuna u fondu Allianz Portfolio, a 176.3 milijuna kuna u fondu Allianz Cash.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!

Napiši ovdje što ti misliš o ovoj temi