usavršavanje vlastitog znanja i vještina

Postanite stručnjak u nekom od sve traženijih zanimanja uz pomoć verificiranih programa Instituta za management

05.10.2018 u 13:39

Bionic
Reading

Svima je poznato da u današnje vrijeme fakultetska diploma ne predstavlja nikakvu garanciju zaposlenja

Čak i oni koji se nalaze u radnome odnosu svjesni su da stalne mijene na tržištu rada zahtijevaju neprestanu prilagodbu i usavršavanje vlastitoga znanja i vještina. U skladu s tim potrebama djeluje Institut za menadžment koji kroz svoje programe, seminare i treninge izgrađuje bolje menadžere i lidere u našemu društvu.

Programi obrazovanja s upisom u e-radnu knjižicu

Među ponuđenim su obrazovnim programima Instituta za menadžment Projektni menadžer, Voditelj ljudskih potencijala, Voditelj projekata za EU fondove, Financijski analitičar, Copywriter i druga zanimanja koja su danas i više nego tražena na tržištu rada. Navedene edukacije iz Katedre za obrazovne programe verificirane su od Ministarstva znanosti i obrazovanja. Njihovim završetkom svaki polaznik dobiva diplomu škole te uvjerenje o stručnom usavršavanju koje se može upisati u e-radnu knjižicu. Takve su potvrde najčešće ključna prednost koja jednog kandidata razlikuju od drugih na razgovorima za posao.

No znanje na papiru ipak ima manju vrijednost od primjene u praksu. Stoga svaki sudionik programa ima mogućnost sudjelovanja u interaktivnim predavanjima te primijeniti stečeno znanje u praktičnoj nastavi i case studyjima. U program je uključena i obvezna literatura te u svakome trenutku online pristup materijalima. To polaznicima daje izuzetnu fleksibilnost u radu.

Dugogodišnje iskustvo predavača i partnerski odnos s polaznicima

Vodeće trendove na području menadžmenta novim generacijama lidera prenose stručnjaci s bogatim iskustvom. To su redom renomirani i istaknuti pojedinci iz svoje branše, s dugogodišnjom praksom rada kako na domaćem terenu, tako i u inozemstvu.

Predavači s polaznicima njeguju partnerski odnos. To polaznicima omogućuje istraživanje, praksu i razmjenu iskustva, a profesorski tim na raspolaganju im je i za individualne konzultacije. Budući da se radi isključivo u malim grupama, predavač se može posvetiti svakom polazniku, pratiti njegov rad i pružiti mu povratnu informaciju. Takav pristup ujedno nudi direktnu komunikaciju s predavačem te rješavanje problema i dobivanje odgovora na konkretna pitanja iz područja kojim se budući menadžer namjerava baviti.

Veća konkurentnost na tržištu rada uz programe prekvalifikacije i seminare

Uz navedene obrazovne programe svakome tko želi povećati svoju vidljivost na tržištu rada te lakše doći do posla u struci na raspolaganju su seminari i treninzi. Katedra za prekvalifikacije i srednjoškolsko obrazovanje Instituta za menadžment polaznicima nudi stjecanje zanimanja poslovnog tajnika, ekonomista i komercijalista. Seminari iz područja osobnog razvoja i vodstva, stranih jezika, prodaje i marketinga, financija i EU fondova namijenjeni su pak onima koji žele ostvariti bolju poziciju u trenutnom ili budućem zaposlenju.

Ako i vama biti konkurentan na tržištu rada nije samo želja nego cilj, pridružite se više od četiristo polaznika koji godišnje sudjeluje u obrazovnim programima, seminarima i treninzima Instituta za menadžment.

Upisi u 15. generaciju polaznika trenutno su u tijeku. Svi zainteresirani dodatne informacije mogu dobiti u referadi Instituta u Draškovićevoj 55, radnim danom od 9 do 17 sati, na telefon 01/7899-700 ili mail info@izm.hr.