MOJPOSAO

Poslodavci traže pekare, chefove, marketingaše...

11.05.2017 u 08:42

Bionic
Reading

I ovog tjedna na portalu MojPosao nudi se pregršt novih poslova, a mi izdvajamo najatraktivnije pozicije

Atron electronic tvrtka je koja već 30 godina s velikim uspjehom razvija, proizvodi i prodaje integrirane sustave specifične za pojedine kupce kao kompletno rješenje za javni gradski promet u područjima sustava za menadžment voznih karata, informiranje putnika i kompjuterski upravljane ITCS sustave. Trenutno u Zagrebu zapošljavaju više Junior Java Developera (m/ž) čiji zadatak će biti izrada rješenja u Java 1.8 programskom jeziku, sudjelovanje u procesu planiranja i dizajniranja programskih rješenja te suradnja s ostatkom međunarodnog tima na projektima. Uvjet je minimalno završen studij ili status apsolventa računarstva, a prednost je poznavanje njemačkog jezika. Prijavite se putem MojPosao do 16. svibnja.

Lošinj Hotels & Villas hotelski je brand Jadranke d.d. iz Malog Lošinja koja je već 70 godina među najvećim hotelskim tvrtkama u Hrvatskoj. Portfelj čini 6 hotela. Poznati su po iznimnoj ljubaznosti i susretljivosti te vrhunskoj usluzi te stoga zapošljavaju motivirane, komunikativne i uslužne djelatnike na sljedećim pozicijama Prodavač, Pekar, Radnik u domaćinstvu, Spa terapeut/ kozmetičar, Konobar/ Barmen. Poslodavac nudi smještaj i obrok, osigurava obuću i odjeću za rad, a možete se prijaviti do 18. svibnja.

Opredijelili ste se za rad u turizmu i želite svoju strast i ljubav razvijati kroz posao u hotelu? Motiviraju vas izazov, učenje i napredak? Završili ste ekonomsko – hotelijerski fakultet i spremni ste raditi u svim odjelima hotela? Radom kroz pripravnički program Solaris Beach Resorta razvijte svoje potencijale. Prijavite se putem linka na MojPosao i budite dio ove uspješne priče. Svoj životopis i molbu možete poslati do 15. svibnja.

SENSIMAR Kalmota Island Resort na otoku Koločepu smješten je u prirodnom okruženju i svojim gostima pruža potpuni doživljaj zasluženog odmora. Ambijent i stručnost osoblja upotpunjuju da svojim gostima omogućuju nezaboravan odmor za sva osjetila – zabavu i uživanje. Trenutno zapošljavaju osobe na sljedećim radnim mjestima: Executive Chef za Villa Rose, Kuhar, Slastičar, Zamjenik voditelja službe održavanja, Voditelj restorana/ bara. Uvjete i oglase potražite na MojPosao i pošaljite prijavu do 16. svibnja.

Merck Sharp & Dohme zapošljava Stručnog suradnika (m/ž) koji će u suradnji s regionalnim rukovodstvom i voditeljem tima za korisnike biti odgovoran za razvoj poslovne strategije za svoje proizvode. Sudjelovat će u strateškom planiranju i provedbi marketinških aktivnosti, surađivati s regionalnim pozicijama kako bi osigurali najbolja poslovna rješenje i učinkovitu provedbu poslovnih planova. Idealan kandidat ima iskustvo u farmaceutskoj industriji, motiviran je i ambiciozan. Sve detalje pronađite na MojPosao.